Σασμός: Αργύρης Παντάζαρας: Η ηλικία, η καριέρα και ο έρωτας με την Έλλη Τρίγγου

Σασμός: Στη σειρά του Alpha μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Κόκκινο Ποτάμι και στις Άγριες Μέλισσες, μπαίνει ο Αργύρης Πανταζάρας. Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, την καριέρα του και τη σχέση που είχε με την Έλλη Τρίγγου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας (Βόλος, 14 Οκτωβρίου 1988) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Γεννήθηκε στον Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού με τρεις υποψηφιότητες για τον ρόλο του τρελού («Βασιλιάς Ληρ»), για τον ρόλο του Έκτορα («Ρήσος» του Ευριπίδη) και για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής.

Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Είναι γνωστός για το ρόλο του Johnny με υποψηφιότητα καλύτερης ερμηνείας Β’ ανδρικού ρόλου στην πολυβραβευμένη ταινία «Digger», η οποία είναι η επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα Βραβεία Αμερικάνικης Ακαδημίας- Oscar.
Είναι, επίσης, γνωστός για τις ερμηνείες του στο θέατρο ως Μεφιστοφελής ( «Φάουστ» του Γκαίτε ) και ως Γουίνστον Σμιθ ( «1984» του Τζορτζ Οργοουέλ ).

Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Το Κόκκινο Ποτάμι» και «Άγριες Μέλισσες».

«Κάνω τηλεόραση γιατί θέλω να με δουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να έρθουν σε μένα, στο θέατρο. Θα πάω εγώ λοιπόν στο σπίτι τους. Η οικογένεια μου μένει στον Βόλο και ο παππούς μου και ο πατέρας μου θα μπορούν να με βλέπουν. Δεν μου δίνει χαρά το να είμαι αναγνωρίσιμος, διάσημος, αλλά το να έχω επαφή με τους θεατές και να με εκτιμούν. Μου έγινε λοιπόν η πρόταση και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η αποστολή μου είναι να μιλάω και να συγκινώ όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Η δουλειά μας γίνεται μόνο με χαρά, πρέπει να χαιρόμαστε να την κάνουμε και να μην περιμένουμε να τελειώσει το ωράριο μας. Με συγκινεί η διαδικασία των τηλεοπτικών γυρισμάτων».

H Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι, όμως πλέον είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Ο χωρισμός τους τον Φεβρουάριο του 2019, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, αιφνιδίασε τους πάντες.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου», είχε απαντήσεις τις φήμες επανασύνδεσης.

Ο ηθοποιός στον Σασμό υποδύεται έναν νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα το οποίο διοικεί ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, κατά κόσμον Δημήτρης Ήμελλος. Ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας.

Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου.
Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts