Σασμός: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά!

Μεγάλη ανανέωση στο καστ της σειράς Σασμός πρόκειται να δούμε σύντομα, στα επόμενα επεισόδια.

Γι’ αυτές τις μεγάλες αλλαγές στο καστ βασικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι η Αργυρώ με τη Μαρίνα αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και έτσι φεύγουν από την Κρήτη και μετακομίζουν στα Γιάννενα.

Εκεί, οι δύο ηρωίδες της σειράς θα γνωρίσουν νέα πρόσωπα, τα οποία θα μπουν στη ζωή τους και θα την αλλάξουν για πάντα. Πρόκειται για τους Γιώργο Χριστοδούλου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη που θα υποδυθούν δύο αδέλφια ενώ έρχεται και η προσθήκη της Ντίνας Μιχαηλίδου, η οποία θα ενσαρκώσει μία θεία τους.

Ο Σταύρος είναι ένας νέος και γοητευτικός νεαρός με ένα πονεμένο παρελθόν Ο ίδιος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδελφάτου, Βαγγέλη. Και οι δύο είναι αργυροχόοι και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια, από οικονομικής άποψης, δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο αργυροχοΐας. Ο Σταύρος πρόκειται να γνωριστεί με την Αργυρώ τις πρώτες μέρες της μετακόμισης της στα Γιάννενα, αλλά τη βρίσκει στη χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα τη βοηθήσει να βρει ξανά το νόημα της ζωής και με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη θα προσπαθήσει να επουλώσει τα τραύματα της από τον θάνατο του αδελφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Δουλεύουν μαζί στο εργαστήριο αργυροχοΐας φτιάχνοντας κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Ο Βαγγέλης, όμως, δεν μπορεί να ξεφύγει από το πάθος που έχει για τη χαρτοπαιξία με αποτέλεσμα να χρεώνεται διαρκώς και να δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μπλέκει άσχημα, με τον Σταύρο να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Τα δύο αδέλφια είναι βαθιά συνδεδεμένα έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ ότι ο αδελφός του θυσιάστηκε και του έσωσε τη ζωή, όταν ήταν μικρός, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, ο οποίος από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Τα δύο αδέλφια, αν και διαφέρουν πολύ, στέκονται ο ένας στον άλλον.

Δέσποινα (Ντίνα Μιχαηλίδου)

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του Πέτρου, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη ζωή του, και μάλιστα κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Αργυρώ. Η Δέσποινα γνωρίζεται αμέσως με τη Μαρίνα και αναπτύσσει φιλικές σχέσεις μαζί της, ενώ κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη της Και οι δύο κουβαλούν μεγάλο πόνο μέσα τους μετά τον χαμό των παιδιών τους, και αυτό τις ενώνει. Η Δέσποινα είναι η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη, αδελφή της μητέρας τους, που έχει πεθάνει πριν από χρόνια. Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts