Σασμός: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που φεύγουν από τη σειρά τη νέα σεζόν

Σασμός: Η αγαπημένη σειρά του Alpha πήρε πράσινο για την επόμενη σεζόν και ήδη άρχισαν να γίνονται… ξεκαθαρίσματα στο καστ.

Η νέα σεζόν επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, οι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις για τα νέα επεισόδια. Μόνο που… θα υπάρξουν κάποιες ηχηρές απουσίες, που ίσως μας προβληματίσουν.

Με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, κανονικά θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει ήδη η Βασιλική και η Καλλιόπη. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, η σειρά ακολουθεί το βιβλίο, παρά τις μικρές αυτές αλλαγές που έχουν εντοπιστεί από τους αναγνώστες.

Επομένως, τη νέα σεζόν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Μαρία Τζομπανάκη δε θα συνεχίσουν στην αγαπημένη μας σειρά “Σασμός”. Όπως όλα δείχνουν, η Καλλιόπη θα σκοτώσει την Βασιλική κι ύστερα θα αυτοκτονήσει, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τον πόνο που έχει σκορπίσει στους γύρω της.

Τi συμβαίνει, όμως, με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές; Τελευταία ακούγεται έντονα πως από τη σειρά θα αποχωρήσουν και η Μαρία Πρωτόπαππα με τον Ορφέα Αυγουστίδη. Ο λόγος είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ “Μία Νύχτα του Αυγούστου”, στην οποία έχουν πει ήδη το μεγάλο ναι.

Ένας ακόμη θάνατος που θα συγκλονίσει την Κρήτη, θα είναι αυτός του Άγγελου Βρουλάκη. Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει απέναντι στην Καλλιόπη, δε θα του βγει σε καλό. Η θεία του δε θα διστάσει να τον σκοτώσει, με αποτέλεσμα να μας αποχαιρετά και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Η Όλγα Δαμάνη θα αποχωρήσει από τον πρώτο κιόλας κύκλο, με την γιαγιά Ειρήνη να κλείνει τα μάτια της σύντομα.

Η υπόθεση της σειράς αναμένεται να αλλάξει, να διαμορφωθεί κατάλληλα σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί από το καστ. Τί ετοιμάζει η παραγωγή και ποιες αλλαγές θα δούμε τη νέα σεζόν;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts