Σασμός: Αυτός είναι ο άνδρας που θα ερωτευθεί η Θοδώρα στον β’ κύκλο!

Σασμός: Γιατί μυθοπλασία δίχως έρωτες δεν γίνεται!

Μπορεί η δεύτερη σεζόν να φέρει πολλές ανατροπές, φόνους, συλλήψεις και αλήθειες που θα πονέσουν ωστόσο θα ζήσουμε και έρωτες!

Μπορεί ο έρωτας αυτός που «καίει» το τηλεοπτικό κοινό να είναι αυτός του Αστέρη και της Αργυρώς όμως την εμφάνισή τους θα κάνουν δυο ακόμη. Ο ένας αφορά στο πρόσωπο της Στέλλας και ο άλλος στο πρόσωπο της Θοδώρας.

Η Θοδώρα στο δεύτερο κύκλο θα παίξει καταλυτικό ρόλο, όπως και στον πρώτο εξάλλου, αυτή τη φορά όμως θα είναι προς την… εξιλέωση μετά το θάνατο του Πετρή και του αγέννητου μωρού της, δυο γεγονότα που της στοίχησαν όσο τίποτα!

Σε ποιον ήρωα όμως θα βρει η Θοδώρα τον έρωτα;

Ο έρωτας λοιπόν θα γεννηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον νέο αστυνόμο που θα μπει στη σειρά και θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο τηλεοπτικός Μελέτης άφησε το Διαφάνι και έρχεται στην Άνω Ποριά τη νέα τηλεοπτική σεζόν μπαίνει στο Σασμό και πρόκειται να φέρει μεγάλη ανατροπή με τον ρόλο του.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, πρόκειται να ενσαρκώσει έναν αστυνομικό, ο οποίος θα φέρει ταραχή σε πολλές από τις ιστορίες, οι οποίες είναι ήδη σε εξέλιξη.

Πέρα από αυτό όμως ο ήρωας του θα εμπλακεί και ερωτικά με τη Θοδώρα, η οποία σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη για το φόνο του Στεφανή!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts