Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Καλλιόπη έκλεισε την Ανθούλα σε ίδρυμα

Σασμός: Η Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου που υποδύεται την Ανθούλα στη σειρά έχει κάτι μαγικό μέσα της και αυτός είναι ο λόγος που σε κάθε της δουλειά μεταφέρει… αγάπη.
Η ηθοποιός μίλησε για τη βασανισμένη ηρωίδα της και αποκάλυψε στοιχεία που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Φέτος που έχει γίνει άνοιγμα στη μικρή οθόνη και σας έγινε η πρόταση για τον «Σασμό», δεν νιώθετε πως οι προσπάθειές σας ανταμείβονται;

«Ετσι νιώθω και είμαι ευλογημένη που έχω αυτές τις όμορφες εμπειρίες με το συγκεκριμένο καστ. Δεν μπορώ να περιγράφω πόσο όμορφο είναι αυτό που ζω… Με πήραν τηλέφωνο να πάω σε μια ακρόαση και μετά από την ακρόαση, μου έδωσαν τον ρόλο και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή ήμουν πολύ μαζεμένη, δεν είχα εμπειρία, όμως ήταν όλοι τόσο βοηθητικοί και ενθαρρυντικοί που με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα. Ο ρόλος της Ανθούλας με άγγιξε αμέσως. Ακόμα και αν περνούσα ξανά από ακρόαση. πάλι αυτόν τον ρόλο θα ήθελα. Πάντα ήθελα να υπερασπίζομαι διαφορετικές ηρωίδες».

Τις περισσότερες σκηνές τις έχετε με τη Μαρία Τζομπανάκη…

«Είμαι πολύ τυχερή που την έχω στο πλευρό μου. Με βοηθάει πολύ σε κάθε μου βήμα».

Η Ανθούλα έρχεται ξανά και ξανά το μυαλό της Καλλιόπης!

«Ερχεται και ξαναέρχεται σαν να της ζητάει κάτι και θεωρώ πως εκεί είναι όλο το θέμα. Μέσα από την παρουσία της η Ανθούλα θέλει να δείξει πως καλό είναι όσο ζούμε να μιλάμε, να τσακωνόμαστε, να τα βρούμε, να συγχωρούμε τον εαυτό μας, να λέμε συγγνώμη, να λέμε σ’ αγαπώ. Πριν γίνουμε φωτογραφία στα χέρια ενός ανθρώπου, να έχουμε προλάβει να τα πούμε».

Αρα θεωρείτε πως η Καλλιόπη πονάει μέσα της για την ιστορία της Ανθούλας;

«Πιστεύω πως πονάει πολύ».

Ο λόγος που η Καλλιόπη βάζει σε ίδρυμα την Ανθούλα είναι γιατί είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά της ή γιατί δεν μπορούσε να μεγαλώσει μόνη τον Αγγελο;

«Δεν ήταν κάποιος από αυτούς ο λόγος που μπήκε η ηρωίδα μου σε ίδρυμα, θα τον δείτε τον λόγο που μπήκε στο ίδρυμα αυτή η ψυχή, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να τον αποκαλύψω».

Εκτός από την Καλλιόπη, πόσοι ξέρουν την πραγματική ιστορία της Ανθούλας;

«Δεν το γνωρίζω. Πάντως ο γιος της είναι εδώ και είναι στα ίχνη της. Πραγματικά με συγκινεί βαθιά ο τρόπος που ο Θανάσης Πατριαρχέας υποδύεται τον γιο αυτής της κοπέλας. Ολοι οι ηθοποιοί είναι μεγάλη έμπνευση για μένα…».

Θα φτάσει στην άκρη του νήματος ο Αγγελος;

«Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Ο Αγγελος θα συγχωρέσει την Καλλιόπη;

«Μην ξεχνάμε πως η Καλλιόπη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει με συγκεκριμένα ήθη και ιδέες και σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέσα της όμως έχει καλό, όπως πιστεύω έχουν όλοι οι άνθρωποι. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως η Ανθούλα με την Καλλιόπη θέλει να μιλάει και όχι με τον αδελφό της. Επομένως υπήρχε μια σχέση αγάπης μεταξύ τους…».

Η Ανθούλα λένε πως έχει αυτοκτονήσει…

«Δεν ξέρω! Ετσι λένε;».

Αρα μήπως η ιστορία δεν είναι όπως την έχει παρουσιάσει η Καλλιόπη;

«Με κάθε επεισόδιο θα υπάρχουν και περαιτέρω αποκαλύψεις, θα υπάρξουν και άλλες στιχομυθίες μεταξύ των δύο αυτών ηρωίδων».

Υπάρχει περίπτωση η Ανθούλα να ζει;

«Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό!», είπε στο TV24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts