Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μαθιός φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα!

Σασμός: Θα έχετε παρατηρήσει ότι ο Μαθιός φοράει συνέχεια το ίδιο μαύρο δερμάτινο jacket συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί;

Πάντως, έχουν αναρωτηθεί γι’ αυτό οι χρήστες του twitter, οι οποίοι έχουν ανησυχίες για το ενδυματολογικό κομμάτι του χαρακτήρα και πώς να μη συμβαίνει αυτό αφού ο Μαθιός γίνεται κάθε βράδυ νούμερο ένα trend στα social media.

Την απάντηση ωστόσο έδωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως: «Ο άνθρωπος αλλάζει ρούχα, αλλά όταν φοράς ένα μαύρο πουκάμισο, είναι ένα μαύρο πουκάμισο. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ρούχα να του βάλουμε.

Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”. Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα», αποκάλυψε.

Και η αλήθεια είναι πως ένας… μοναχικός καβαλάρης σαν τον Μαθιό θέλει και αντίστοιχη ενδυματολογική υποστήριξη. Χωρίς φλυαρίες ή συχνές αλλαγές γιατί ίσως έτσι χάσει το… κύρος του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts