Σασμός: Αυτός είναι ο σπουδαίος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και είχε προαναγγείλει ο Πετρουλάκης!

Σασμός: Οι εκπλήξεις δεν σταματούν από τους συντελεστές της σειράς οι οποίοι πραγματικά ανεβάζουν όλο και περισσότερο τις προσδοκίες μας!

Πριν από μερικές μέρες ο συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης είχε δώσει… σπόιλερ για τη σειρά, αποκαλύπτοντας πως στον δεύτερο κύκλο θα δούμε στο καστ το όνομα ενός σπουδαίου ηθοποιού.

Και τελικά αυτό αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Μάινα ο οποίος θα “εισβάλλει” στη σειρά από τον νέο κύκλο του Σασμού!

Ο παραγωγός του «Σασμού» ο κ. Γιάννης Καραγιάννης εδώ και καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Στέλιο Μάινα. Τελικά – όπως λένε οι πληροφορίες – οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έπεσαν μάλιστα και οι σχετικές υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Στέλιος Μάινας όπως αποκάλυψε προ ημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ο συγγραφέας της σειράς «Σασμός» Σπύρος Πετρουλάκης προορίζεται να αναλάβει ένα ρόλο «φωτιά», υποδυόμενος ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts