Σασμός: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν του Σταύρου που ερωτεύεται την Αργυρώ!

Σασμός: Έχουμε ήδη δει τα πρώτα πλάνα του τηλεοπτικού Σταύρου, κατά κόσμο Γιώργου Χριστοδούλου που ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισαν η Αργυρώ και η Μαρίνα με το που πάτησαν το πόδι τους στα Γιάννενα.

Ο Σταύρος, λοιπόν, όπως έχουμε μάθει από τα spoilers που κυκλοφορούν, είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να “ζεστάνει” ξανά την καρδιά της Αργυρώς μετά τα όσα έχουν συμβεί, τραγικά, με τον Αστέρη.

Το παρελθόν του Σταύρου, στη σειρά Σασμός, είναι γεμάτο πόνο και απόγνωση. Ο νέος αυτός χαρακτήρας θα δεθεί σημαντικά με την Αργυρώ και μαζί θα ξεκινήσουν μία ιδιαίτερη περιπέτεια. Τα Γιάννενα θα δώσουν ζωή στην πρωταγωνίστρια της σειράς, κάνοντάς τη να ξεχαστεί αρκετά.

Η Αργυρώ θα ανοίξει την καρδιά της στον Σταύρο, μιλώντας του για το παρελθόν της με τον Αστέρη, αλλά και για την σκληρή αυτή βεντέτα που τάραξε τις ζωές όλων στην Κρήτη. Ο Σταύρος θα την παρακολουθήσει με προσοχή, θα σταθεί στο πλευρό της, θα την βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα…

Σταδιακά θα ξεκινήσει κι εκείνος να αποκαλύπτει γεγονότα του παρελθόντος. Η Δέσποινα, η θεία του, είναι σαν μητέρα για τον ίδιο. Εκείνος, μαζί με τον αδελφό του τον Βαγγέλη, πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια.

Μία πυρκαγιά ήταν αρκετή, για να αλλάξει τις ζωές όλων. Ο Σταύρος ήταν μικρός και ο Βαγγέλης μπήκε μέσα στη φωτιά, για να τον βγάλει ζωντανό. Αυτό άφησε στον Βαγγέλη ένα πρόβλημα κινητικό, το οποίο τον έχει στιγματίσει. Η αναπηρία αυτή τον έχει κάνει να είναι κλειστός κι απόμακρος απέναντι στους άλλους.

Έχει μπλεχτεί με τον τζόγο και ωθεί κάθε φορά την οικογένεια στα όρια της οικονομικής καταστροφής. Η σχέση των δύο αδελφών είναι μονίμως εκρηκτική. Το παρελθόν του Σταύρου ξετυλίγεται σταδιακά και η Αργυρώ μένει άφωνη με όσα ακούει. Μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και κοιτούν το μέλλον αισιόδοξα, με την ευχή να ξεπεράσουν όσα τους κρατούν πίσω.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts