Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της Στέλλας στον πρώτο κύκλο της σειράς! Τι αποκαλύπτει η Ευγενία Σαμαρά!

Σασμός: Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς του Alpha είναι η δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη και η Ευγενία Σαμαρά μιλάει για εκείνη αφού έχει αναλάβει από την αρχή της σεζόν να την ενσαρκώνει στην τηλεόραση.

H Στέλλα λοιπόν βρίσκεται μπροστά σε μεγάλα διλλήματα στον Σασμό, τα οποία θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Και η Ευγενία Σαμαρά δίνει τις απαντήσεις της μέσα από μία συνέντευξη!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπoς TV και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, όπου μεταξύ άλλων αναγέρθηκε στον Σασμό!

Πιο αναλυτικά τόνισε για το τέλος του α’ κύκλου: «Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της! Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει».

Η Στέλλα πάντως φαίνεται να αφήνει… πίσω της τον Αστέρη και να εστιάζει πλέον στον Γεράσιμο: «Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts