Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Αντώνη στη σειρά!

Σασμός: Το τέλος της σειράς προβλέπεται εκρηκτικό, με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση… Ο αστυνόμος θα μάθει μία φρικτή είδηση που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Ένα ακόμη θανατικό σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Βρουλάκηδων, με την Μαρίνα να μην είναι σε θέση πια να διαχειριστεί το κακό που την έχει βρει. Όλοι οι άντρες Βρουλάκηδες χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή, από… Σταματάκηδες!

Η είδηση για τον φόνο του Άγγελου, θα αλλάξει πολλά. Ο Αντώνης θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, με την οικογένεια Βρουλάκη να είναι απαρηγόρητη. Εκείνος, θέλοντας να βοηθήσει όσο μπορεί, συλλαμβάνει τον Μαθιό, κατηγορώντας τον για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Αντώνης και Μαρίνα Σασμός

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος του με την Μαρίνα θα αργήσει αρκετά. Ο Αντώνης δεν πιέζει άλλο πια την αγαπημένη του. Μένει δίπλα της και προσπαθεί να εξιχνιάσει τα νέα προβλήματα που χτυπούν το χωριό του.

Ο ίδιος θα μπει σε κίνδυνο αρκετές φορές. Στη νέα σεζόν έρχονται νέα πρόσωπα – φωτιά, τα οποία θα εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη. Ο Αντώνης και η Μαρίνα θα περάσουν από σαράντα κύματα, μέχρι στο τέλος να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στη σειρά Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts