Σασμός: Αυτό το spoiler δεν μας αρέσει! Η Βασιλική νεκρή από τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός Spoiler: Πράγματι το γεγονός ότι η Βασιλική, η γυναίκα που δεν έζησε όσα θα ήθελε στη ζωή της και τις περισσότερες φορές έπεσε θύμα των γύρω της, θα πέσει νεκρή, είναι ένα σπόιλερ που δεν αρέσει καθόλου στους φαν της σειράς του Alpha που όπως μαθαίνουμε, θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Παύλος Βρουλάκης, ρόλο που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, ετοιμάζεται να μπει στη σειρά και να φέρει τα πάνω κάτω καθώς έχει στόχο να βάψει τα χέρια του με αίμα και να πάρει εκδίκηση για την οικογένεια του, απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο τον Σασμό.

Μάλιστα για τα σχέδια του θα μιλήσει ανοιχτά στην Μαρίνα. Μάλιστα έχει βρει ήδη τον πρώτο του στόχο και αυτή θα είναι η Βασιλική που θα ρίξει τίτλους τέλους.

Έτσι, θα μπει ένα βράδυ στο σπίτι της και δίχως κανείς να το καταλάβει, θα την σκοτώσει. Ο Νικηφόρος που θα ανησυχήσει θα την αναζητήσει όμως μάταια.

Θα επιστρέψει στο χωριό, θα μπει στο σπίτι του και θα βρει την μητέρα του νεκρή.

Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη φέρνει τρόμο σε πολλούς και πάνω από όλα στην Καλλιόπη, η οποία μπαίνει επίσης στο στόχαστρο του.

Εκείνη φυσικά το καταλαβαίνει αμέσως και είναι αποφασισμένη ακόμα και να τον σκοτώσει αν χρειαστεί για να προστατέψει τα παιδιά της.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης δε δείχνει να ασπάζεται τα όσα του λέει η ίδια και δεν παίρνει στα σοβαρά την άφιξη του άνδρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts