Σασμός: Βασιλική και Αργυρώ συγκρούονται άγρια!

Σασμός: Χθες (19/9) έκανε πρεμιέρα η αγαπημένη σειρά και οι τηλεθεατές «έπιασαν» την ιστορία από εκεί που την είχαν αφήσει.

Φυσικά, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και οι εξελίξεις ακόμα πιο καταιγιστικές. Σήμερα λοιπόν θα δούμε ότι:

Η Καλλιόπη έχει ομολογήσει την δολοφονία του Άγγελου όμως όλοι πιστεύουν ότι το έκανε μόνο και μόνο για να σώσει τον γιο της.

Η ανάκριση του Αντώνη στην Καλλιόπη ρίχνει λίγο φως στο μυστήριο. Όσα διηγείται η Καλλιόπη για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε ταιριάζουν με όσα ξέρει η αστυνομία για τον φόνο.

Ο Αστέρης καταφεύγει στην Στέλλα για να βοηθήσει τους Σταματάκηδες ακόμη μία φορά. Την ίδια ώρα η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει ότι ο Μαθιός είναι αθώος. Η κοπέλα όμως είναι βαθιά αναστατωμένη και συγκρούεται με την άλλοτε φίλη της.

Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη όμως όταν μαθαίνει  ότι η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης συγκρούεται μαζί του.

Ο Μανόλης στο μεταξύ αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία ενώ ο παπάς προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να φύγει ξανά.

Ο Αντώνης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Καλλιόπη είναι πράγματι ένοχη και έτσι καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να το αποδείξει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts