Σασμός: Βλάσης Καραπάνος: «Αυτός ο κ@λόμπατσος δεν είναι γιος μου»

Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο του, με την αντίδραση να μην είναι αυτή που περιμέναμε. Η Στέλλα, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τον αγαπημένο της, αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί το κρυφό αυτό μυστικό που την βασανίζει.
Τον κοιτάζει στα μάτια και του λέει πως ο γιος που τόσα χρόνια αναζητά, είναι ο άνθρωπος που μισεί όσο κανέναν. Η Στέλλα ξεστομίζει τις λέξεις “Ο Γεράσιμος Χριστογιάννης είναι ο γιος σου”, με τον Καραπάνο να σαστίζει!

Η πρώτη του αντίδραση είναι να γελάσει. Φυσικά και δεν πιστεύει όσα ακούει. Ειρωνεύεται και χλευάζει την Στέλλα, λέγοντάς της πως δε περίμενε αυτή τη συμπεριφορά από εκείνη. Βέβαια, η Στέλλα επιμένει στα λεγόμενά της…
Ο Καραπάνος λυγίζει στη σειρά Σασμός, μόλις συνειδητοποιεί ποιος πραγματικά είναι ο γιος του, στη σειρά Σασμός. Αρχίζει να φωνάζει, να τον βρίζει. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που θέλει να σκοτώσει, είναι το ίδιο του το παιδί!

Η Στέλλα του εξηγεί πως την αλήθεια αυτή τη γνωρίζει από τον ίδιο τον Γεράσιμο. Ο Γεράσιμος την εμπιστεύτηκε και της αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό, το οποίο και τον βαραίνει χρόνια… Όλα ανατρέπονται μετά από αυτό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts