Σασμός: «Βούλωνε» – Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Παύλο μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη

Ο πυροβολισμός του Αντώνη την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα στον Σασμό είναι μία από τις σκηνές που άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό, ενώ οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία μέχρι να μάθουν εάν κινδυνεύει πράγματι η ζωή του αστυνομικού ο οποίος χαροπαλεύει, αλλά και ποιος είναι ο θύτης.

Ο Παύλος, λοιπόν, που είναι φίλος με τον Φαρμάκη συζητούν για όσα συνέβησαν και ο δεύτερος προσπαθεί να πείσει τον πρώτο πως δεν κρύβεται εκείνος πίσω από αυτή την επίθεση. Οι τηλεθεατές, όμως, παρακολουθώντας τους, έγιναν έξαλλοι με το γεγονός πως εκείνος δεν μπορεί να αντιληφθεί την αλήθεια και να “ανοίξει” επιτέλους τα μάτια του.

Τι θα συμβεί στον Αντώνη τελικά


Μετά το αποψινό 15/3 επεισόδιο τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για την ζωή της Μαρίνας. Σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial τα πράγματα με την υγεία του αστυνόμου της Ανω Ποριάς δεν εξελίσσονται ομαλά.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, μετά το χειρουργείο που θα υποστεί, θα ξυπνήσει αλλά δεν θα θυμάται ούτε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο πάνω στη γη. Τη γυναίκα του, Μαρίνα!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η σφαίρα του Ευθύμη Φαρμάκη μπορεί να βρήκε στο κεφάλι τον Αντώνη αλλά στην πραγματικότητα εκείνη που διαλύθηκε ήταν η πιστή του σύντροφος. Η γυναίκα του, Μαρίνα Βρουλάκη. Δεν έφυγε από το νοσοκομείο παρακαλώντας τον Θεό για ένα θαύμα, ενώ δύναμη έπαιρνε από τον ίδιο τον Αντώνη που από καιρό τής είχε υποσχεθεί πως ό,τι κι αν συμβεί, εκείνος θα ήταν στο πλευρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ο αστυνόμος θα υποβληθεί σε ακόμα ένα χειρουργείο και ενώ οι γιατροί θα αρχίσουν να μιλούν για σταδιακή ανάρρωση, ο Αντώνης θα συνέλθει αλλά δεν θα θυμάται κανέναν.

«Ονομάζεται μετατραυματική αμνησία, Μαρίνα, αλλά εκτιμούμε πως σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ο οργανισμός του θα επανέλθει. Θα αρχίσει να θυμάται αλλά σε αυτό μπορείς να τον βοηθάς και εσύ σιγά-σιγά… Πρέπει να του μιλάς για όσα πράγματα ζήσατε. Για το παρελθόν σας και όσα είχατε σκοπό να κάνετε στο εξής», θα της πει ο Δημήτρης μετά από μια μακρά εξέταση που θα του κάνει. Η Μαρίνα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά θα «βομβαρδίσει» τον άντρα της Αιμιλίας με ερωτήσεις. «Τι ακριβώς μου λες, Δημήτρη; Πως πρέπει να θυμίζω στον άντρα μου συνεχώς ποια είμαι;», θα τον ρωτήσει μεταξύ άλλων.

Η επόμενη μέρα του Αντώνη


Ο Αντώνης θα δυσκολευτεί πολύ να αναγνωρίσει το πρόσωπο της Μαρίνας. Ολα γύρω του κάτι θα του θυμίζουν αλλά τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο για εκείνον. Θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά από μέρες αλλά και πάλι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του αφού όλα θα του φαίνονται ξένα. Το ίδιο και η μετάθεσή του στην Αθήνα, η οποία και θα αναβληθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή θα ικανοποιήσει εν μέρει τον Ευθύμη, που θα ξέρει ότι ο αστυνόμος παραμένει στο χωριό και εξακολουθεί να είναι ένας υπαρκτός στόχος για εκείνον, εκείνη όμως που θα συγκλονιστεί από την εξέλιξη της υγείας του θα είναι η Καλλιόπη.

«Αντώνη, εγώ είμαι, η Καλλιόπη. Εχουμε τσακωθεί τόσες φορές, με έχεις βοηθήσει άλλες τόσες. Εχω δύο κοπέλια. Δεν μας θυμάσαι;». Εκείνος θα γνέψει συγκαταβατικά, ενώ η Μαρίνα θα την παρακαλέσει να μην τον πιέζει. Στο πλευρό του θα είναι ακόμα και ο Παύλος που θα του μιλάει συνέχεια. Η Μαρίνα μέρα με τη μέρα θα απογοητεύεται. Δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο άντρας που αγάπησε δεν την κοιτάζει με το ίδιο βλέμμα. «Μπορεί να μην το δείχνει αλλά το νιώθει Μαρίνα μου πως είσαι ο άνθρωπός του. Η αγάπη σας δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε με τη χειρότερη αρρώστια του κόσμου. Κάνε κουράγιο για μια ακόμη φορά και όλα θα γίνουν όπως πριν», θα της πει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts