Σασμός: “Βροχή” υποστηρικτικών σχολίων στον Κώστα Κωστόπουλο μετά τις καταγγελίες! Οι αντιδράσεις των ηθοποιών της σειράς!

Σασμός: Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος απέχει από τα καθήκοντά του στον Σασμό, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για βιασμό. Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη, εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά μήνυσε και εκείνος με τη σειρά του την Αθανασοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όλα αυτά θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες όμως ο Κώστας Κωστόπουλος από εκείνη την ημέρα δέχεται βροχή τα μηνύματα στήριξης στο πρόσωπό του στο Facebook. Άλλωστε, από εκεί συνήθως ανακοινώνει όσα θέλει δημόσια να πει, αποφεύγοντας δημοσιογραφικά μικρόφωνα και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Στις 9 Μαΐου ο Κώστας Κωστόπουλος ανέβασε το εξής μήνυμα:

“Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση”.

Στο συγκεκριμένο μήνυμά του έχουν σπεύσει να κάνουν like και να στείλουν καρδούλες αρκετοί ηθοποιοί, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του Σασμού, ανάμεσά τους η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Θάνος Μπίρκος ενώ τη στήριξή τους τού έδειξαν έμπρακτα και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Μάνος Παπαγιάννης, ο θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης αλλά και ο Ηλίας Μπενέτος.

Με ένα μακροσκελές κείμενό του όμως θέλησε να δείξει τη στήριξή του στον Κώστα Κωστόπουλο ο γνωστός σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος ο οποίος έγραψε στο μήνυμά του στον “τοίχο” του σκηνοθέτη:

“Σε γνωρίζω 5 χρόνια. Έχω άποψη για το ποιόν σου. Κουβαλάς μια τρέλα, μια ιδιορρυθμία, μια εκκεντρικότητα που κάποιες φορές οδηγεί σε εντάσεις, κυρίως στο σετ. Πάντα είσαι δίκαιος όμως και αντιμετωπίζεις όποιον έχεις απέναντι σου με σεβασμό και επιχειρήματα. Κανένας, που σε ξέρει καλά, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ήθος και την ακεραιότητα σου. Είσαι καλλιτεχνάρα, ψυχούλα, δοτικός, ακομπλεξάριστος και ευφυείς. Καμία συκοφάντρια δεν μπορεί να αλλοιώσει αυτό που είσαι ή να ακυρώσει αυτά που έχεις καταφέρει όσο κι αν προσπαθήσει αδερφέ. Είμαι στο πλάι σου!”

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις στήριξης στον Κώστα Κωστόπουλο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts