Σασμός: Γιάννα Ζιάννη: Η Δέσποινα αποκαλύπτει: «Κανείς δε ξέρει την εξέλιξη Σταύρου-Αργυρώς»

Σασμός: Η Γιάννα Ζιάννη υποδύεται την Δέσποινα στην αγαπημένη σειρά του Alpha.
Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Μία πολύ τρυφερή ηρωίδα μας έχετε παρουσιάσει στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού»…

«Είναι μια μάνα που μόλις έχασε το παιδί της αλλά πρέπει να σταθεί στα ανίψια της. Και μάλιστα αυτό είναι η ψυχοθεραπεία της μέσα σε όλο αυτόν τον πόνο που βιώνει που δεν απαλύνεται ποτέ».

Παρ’ όλα αυτά, βγάζει έναν δυναμισμό αυτή η γυναίκα!

«Συνήθως δουλεύουμε έναν ήρωα με βάση τα όσα λένε οι άλλοι ήρωες για εμάς. Στη δική μου ηρωίδα λένε λοιπόν “αχ, έχεις μεγάλη καρδιά που έχεις χάσει το παιδί σου”. Ετσι κάπως έχω δημιουργήσει τη Δέσποινα. Παρ’ όλα αυτά, επειδή πλέον τη βλέπουμε ως θεία, ο ρόλος της είναι πιο διακριτικός. Εχει μια μητρική στάση απέναντι τους αλλά ξέρει ότι υπάρχουν όρια. Ο Σταύρος και ο Βαγγέλης είναι τα δύο πρόσωπα που τη$ δίνουν κουράγιο».

Και η Μαρίνα όμως…

«Βρέθηκε μπροστά της σε εκείνο το κρίσιμο σημείο, θεώρησε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ακριβώς τι της έχει συμβεί. Πιστεύει πως αυτό που ζει είναι ένα σημάδι».

Θα έρθουν πιο κοντά;

«Φυσικά και θα έρθουν. Η Δέσποινα δεν θα γίνει ποτέ σαν τη φίλη της την Κατερίνα αλλά θα αναπτύξουν μια μεγάλη φιλία. θα. ενωθούν λόγω των κοινών τους βιωμάτων. Πολύ άγριο αυτό το κοινό σημείο που της ενώνει, αλλά αυτό είναι δύστυχοι. Πάντως η Δέσποινα αισθάνεται τυχερή που έχει μπει στη ζωή της».

Ως θεία, είδαμε πως υπάρχει μια ανοχή ως προς το πάθος του Βαγγέλη.

«Κατανοεί αλλά δεν μπορεί να εισβάλλει πολύ στον ανιψιό της. Θα έρθουν σκηνές που θα γίνει πιο… “μαμαδένια” η Δέσποινα απέναντι στον Βαγγέλη, θα προσπαθήσει αρχικά τρυφερά και στη συνέχεια πιο αυστηρά να του σταθεί. Αλλά αυτά τα θέματα πρέπει ο ίδιος να το πάρει απόφαση και να τα κόψει».

Πόσο πιο αυστηρή θα τη δούμε να γίνεται;

«Θα προσπαθήσει να του μιλήσει και θα τον μαλώσει σαν να είναι μαμά».

Πάντως με τον άλλον τον ανιψιό, λογικά, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα…

«Εκείνος συνεχίζει κανονικά με την Αργυρώ. Ολα κυλούν όμορφα από εκείνη την πλευρά. Αυτή είναι και η εξέλιξη της ιστορία που θέλει να δει ο θεατής. Να ηρεμήσει λίγο η Αργυρώ και ο Σταύρος να αφεθεί σε ένα αίσθημα και να το ζήσει, να μην έχει πλέον την έγνοια του αδελφού του».

Η σχέση τους θα συνεχιστεί;

«Ετσι θεωρούμε αλλά δεν ξέρει κανείς ακόμα την εξέλιξη. .Είναι καλό πάντως να υπάρχει και μια αναμονή για τους τηλεθεατές να μη γνωρίζουν τι θα συμβεί στους ήρωες που έχουν αγαπήσει».

Πέρα από τα ανίψια της ηρωίδας σας, η Δέσποινα έχει έρθει σε επαφή με ένα εξαιρετικό καστ.

«Αυτό είναι αλήθεια. Ενιωσα δημιουργικά από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε σκηνή. Ενιωσα προστατευμένη αλλά και την ίδια στιγμή ελεύθερη. Γιατί η τηλεόραση έχει γρήγορους ρυθμούς αλλά στη συγκεκριμένη δουλειά υπάρχει δράση που θυμίζει θέατρο. Το σκέφτομαι, το συζητάμε, το κάνουμε πρόβα και το γράφουμε. Το ωραίο με την τηλεόραση είναι πως οι στιγμές του κάθε ηθοποιού αποτυπώνονται και μπορεί κανείς να ανατρέξει σε αυτές όποτε θέλει. Ενώ στο θέατρο μπορεί να παλεύουμε πολύ καιρό μέχρι να αναπαράγουμε μια ωραία στιγμή και να μην έρθει ποτέ. Αυτή λοιπόν είναι η ομορφιά τη τηλεόρασης».

Είναι αλήθεια πως βλέπατε τον «Σασμό»;

«Φυσικά και τον έβλεπα. Νιώθω πολύ τυχερή που μπήκα σε αυτό το καστ. Ζω την κάθε μέρα και την απολαμβάνω».

Είστε ωστόσο από τους ηθοποιούς που θέλουν και το θέατρο στη ζωή τους.

«Οι περισσότεροι ηθοποιοί το βάζουν πάνω απ’ όλα. Εγώ απείχα λόγω του κορονοϊού αλλά τώρα θα ήθελα να μου συμβεί κάτι όμορφο. Είχα ωραίες συνεργασίες στο παρελθόν, ελπίζω και στο μέλλον. Προς το παρόν είμαι στον “Σασμό” και θα κάνω κάποια επίσης επεισόδια στο “Μην αρχίζει τη μουρμούρα”, θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Πηγή: TV24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts