Σασμός: Δείτε ακριβώς τι έγραφε το ερωτικό μήνυμα στο κινητό της Σοφίας που διάβασε η Στέλλα

Σασμός: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη ζωή της οικογένειας της Στέλλας μιας και η μητέρα της, Σοφία, έχει διπλή ζωή και δεν δίνει καμία σημασία στον σύζυγό της, Τάσο.

H Σοφία, η ψυχολόγος που είναι χειριστική σε ό,τι αφορά την ζωή της κόρης της, έχει αρχίσει να προδίδεται για τη διπλή ζωή της, καθώς βγαίνει συνεχώς έξω, δικαιολογείται ότι έχει συνεχώς δουλειά και είναι απότομη με τον σύζυγό της, τον Τάσο ο οποίος από την πλευρά του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη γυναίκα του και ούτε που περνάει από το μυαλό του πως μπορεί να τον έχει προδώσει.

Η Στέλλα, όμως, η οποία βρέθηκε στο σπίτι κάποια στιγμή, είδε στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της ένα μήνυμα που έφτασε στο τηλέφωνο της Σοφίας και ήταν άκρως ερωτικό. Έτσι, δεν χωρούσε καμία αμφιβολία ότι ο αποστολέας ήταν άνδρας καθώς τα λόγια του στο μήνυμα ήταν πολύ τρυφερά για τη γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε:

Το μήνυμα, όλο νόημα, που ανακαλύπτει η Στέλλα στο κινητό της μητέρας της:

«Ήσουν υπέροχη χθες, το άρωμα, τα μαλλιά σου, το άγγιγμά σου, με αναστατώνουν. Ανυπομονώ να σε ξαναδώ».

Η Στέλλα, η οποία έχει καταλάβει ακριβώς τι γίνεται με τη μητέρα της, προσπαθεί να “ξυπνήσει” τον πατέρα της και να τον αφυπνίσει σε ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία η οποία αρνείται κάθε επαφή με τον νόμιμο σύζυγό της. Ακόμα και όταν εκείνος της προτείνει να πάνε μαζί για ψώνια, η Σοφία αρνείται να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, έχοντας αφοσιωθεί στον νέο της έρωτα που πλέον είναι εμφανής και την έχει συνεπάρει.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler που κυκλοφορούν, ο γάμος αυτός αναμένεται να περάσει μία πολύ σοβαρή κρίση που θα ταράξει και την ίδια τη Στέλλα η οποία στο μεταξύ δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τα συναισθήματα που έχει για τον Αστέρη αλλά και εκείνα που νιώθει για τον Άγγελο.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts