Σασμός: Δείτε την Άννα Αγγελάκη σε προσωπικές στιγμές της εκτός γυρισμάτων!

Σασμός: Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αλίνα Κωτσοβούλου ή αν προτιμάτε Άννα Αγγελάκη από τη σειρά Σασμός σε προσωπικές της στιγμές. Η ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα της Θοδώρας; και του Μανώλη εθεάθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις βόλτες της και να απολαμβάνει τα ψώνια της. 

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, άφησε για λίγο τα γυρίσματα από την τηλεοπτική σειρά “Σασμός” και είπε να κάνει μια βόλτα για ψώνια, για να χαλαρώσει και να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητά της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις βόλτες της και να πραγματοποιεί τις αγορές της.

Η ίδια επέλεξε ένα αρκετά άνετο outfit, το οποίο και της ταίριαζε πραγματικά πάρα πολύ, αλλά κυρίως την έκανε να αισθάνεται ανετα για την βόλτα της. Η Αλίνα Κωτσοβούλου επέλεξε ένα στενό τζιν παντελόνι, το οποίο και σέταρε με ένα λευκό τοπ και σακάκι, και για παπούτσια σκουρόχρωμα χαμηλά μποτάκια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Φωτό: gossip-tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts