Σασμός: Δύο έρωτες αποκαλύπτονται και ένας αρραβώνας χαλάει – ‘Έξαλλη η Καλλιόπη

Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει στα «πράσα» Αστέρη και Αργυρώ. Εκείνη και η Θοδώρα θα χαλάσουν την ευτυχία δύο ζευγαριών. Τα μυστικά του χωριού βγαίνουν στο φως.

Τα θέματα τιμής είναι πολύ ψηλά, για τους άντρες στην Κρήτη. Αλλά για τις γυναίκες, υπερισχύει η προστασία των παιδιών τους. Και αυτό θα ισχύσει σήμερα για τη Μαρίνα στο Σασμό του Alpha, η οποία θα απειλήσει με όπλο τον Μαθιό, αν τολμήσει να ξαναενοχλήσει τα παιδιά της. ‘Ομως και η ίδια η Μαρίνα, θα βρεθεί σε λίγο, στη χειρότερη στιγμή της. Δυο άλλες γυναίκες όμως, η Θοδώρα και η Καλλιόπη θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη δυο ζευγαριών της σειράς, με απρόβλεπτες συνέπειες. Αστέρης και Αργυρώ, Πέτρος και Σεμίνα βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

«Μη φοβερίζεις μόνο κοριτσάκια…»


Με αυτή την ατάκα φωτιά η Μαρίνα βάζει τα πράγματα στη θέση τους απέναντι στον Μαθιό. Πηγαίνει στο μαγαζί του και τον προειδοποιεί να μην απειλήσει ξανά τον Πέτρο και την Αργυρώ, διεκρυνίζοντας πάντως πως ούτε και εκείνη εγκρίνει το δεσμό της κόρης της με τον αδελφό του. «Ετσά, κοίτα να μαζέψεις την κόρη σου για να μη συνεχιστεί αυτό το ρεζιλίκι γιατί δεν ξέρω που θα φτάσουν τα πράγματα» της λέει εκείνος, αλλά από φοβέρες δεν λογαριάζει η Βρουλάκαινα. Του βγάζει όπλο, όχι φυσικά για να τον σκοτώσει, αλλά για να του υπενθυμίσει πως κάποτε ο πατέρας του σκότωσε τον άντρα της και πως αυτή τη φορά, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Πέτρος ανακαλύπτει το δεσμό της μάνας του


‘Ομως η Μαρίνα θα αντιμετωπίσει και ένα μεγάλο ζήτημα στη συνέχεια. Ο γιός της υποψιάζεται τις εξόδους της και την παρακολουθεί, αφού δεν λαμβάνει εξηγήσεις για το που βρίσκεται. Θα του ανέβει η πίεση όταν ανακαλύψει πως έχει δεσμό με τον αστυνόμο και θα γίνει μεγάλος καυγάς μεταξύ τους. Τα δεινά δεν τελειώνουν. Ο ίδιος ετοιμάζεται για αρραβώνες με τη Σεμίνα, αλλά η γνωστή…φαρμακόγλωσσα Θοδώρα, θα του αποκαλύψει το παρελθόν της μέλλουσας συζύγου που δεν είναι και τόσο ηθικό, αφού ήταν συνοδός πολυτελείας, για να σας το πούμε κομψά. Οι αρραβώνες χαλάνε αμέσως.

Αστέρης και Αργυρώ αποκαλύπτονται


Ο Αστέρης προετοιμάζει εκδρομή με την Αργυρώ αλλά ο Παντελής (ο μπαμπάς του Μανόλη και καφετζής) θα τους δει μαζί. Και δεν θα το κρατήσει μυστικό. Για την ακρίβεια, βούκινο θα το κάνει στο χωριό. Μέχρι όμως να φτάσει στα αυτιά της Καλλιόπης, θα τους δει η ίδια, μερικά επεισόδια μετά. Θα τους πιάσει σε τρυφερή συνομιλία στο μαγαζί του Αστέρη, όταν η Αργυρώ θα ανακαλύψει τις παρανομίες του Διονύση και θα χρειαστεί συμβουλές. Περιττόν να σας πούμε το ύφος και το μίσος που θα βγάλει η Καλλιόπη με τα λόγια της. ‘Οχι απλά της μπαίνουν υποψίες αλλά είναι σίγουρη, παρά τις δικαιολογίες του Αστέρη, πως είναι ζευγάρι. Και έτσι καταλαβαίνει για ποιο λόγο οι δυο της γιοί είναι σε κόντρα το τελευταίο διάστημα.

Της κακομοίρας.

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts