Σασμός: Είναι οριστικό! Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του β’ κύκλου!

Σασμός: Την ώρα που όλοι σιγά σιγά μπαίνουμε σε mood επιστροφής από τις διακοπές, με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις της καθημερινότητάς μας, το ίδιο συμβαίνει και με τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς αφού ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε πότε ακριβώς θα γίνει τελικά η πρεμιέρα του β’ κύκλου του Σασμού για να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, έχουμε οριστική ημερομηνία.

Είναι η Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ. Μάλιστα, η σειρά θα ακολουθήσει τους περσινούς ρυθμούς, δηλαδή θα προβάλλεται Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00.

Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον μέσα από τα spoilers που μεταφέραμε σε εσάς ένα ολόκληρο καλοκαίρι, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η δράση θα μας παρασέρνει κάθε βράδυ σε άλλους κόσμους.

Η εκδίκηση θα κυριαρχήσει, αλλά και ο πόνος και η θλίψη για το χαμό αγαπημένων προσώπων θα καταρρακώσει τόσο τον Νικηφόρο, όσο και την Άσπα.

Ο θάνατος της Βασιλικής αναμένεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Καλλιόπη και τον Μαθιό να βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Μόλις ο Αστέρης μάθει πως ο Στεφανής δολοφονήθηκε από τον αδελφό του, όλα θα αλλάξουν.

Πότε αρχίζει η πραγματική βεντέτα στη σειρά Σασμός; Όταν ο Νικηφόρος αντικρίζει στα μάτια του Μαθιού τον πραγματικό δολοφόνο. Ένας ατελείωτος πόλεμος ξεκινά… Εντωμεταξύ ο Μαθιός φυλακίζεται ενώ ο Κώστας κρύβεται στα βουνά για να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως τελικά δεν καταφέρνει και βρίσκεται και ο ίδιος κρατούμενος.

Η πρεμιέρα της σειράς “Σασμός” αναμένεται να μας ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά σε μια ιστορία γεμάτη έρωτα, εκδίκηση κι έντονο σασπένς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts