Σασμός επεισόδια: Η κατάρρευση της Καλλιόπης, η αναχώρηση του Αστέρη και η διαθήκη του Άγγελου

Σασμός επεισόδια: Συγκλονιστικές θα είναι και την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha. Διαβάστε τις πρώτοι…

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου –  Επεισόδιο 34

Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα. Ο Αστέρης αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα. Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου –  Επεισόδιο 36

Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει.

Θυμηθείτε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Alpha, όταν ο Φραγκιαδάκης πήγε και βρήκε τον παπά Μιχάλη στο μοναστήρι όπου έχει κλειστεί προκειμένου να μάθει γιατί ταράχτηκε τόσο πολύ ο κληρικός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts