Σασμός: Επικό throwback! Η Καπετάνισσα Μαρία Τζομπανάκη, 41 χρόνια πριν!

Σασμός: Μπορεί να απολαμβάνουμε τη Μαρία Τζομπανάκη, ως Καλλιόπη στην αγαπημένη σειρά του Alpha, όμως έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα υποκριτικής και στο παρελθόν και μάλιστα από το πολύ… μακρινό.

Ευτυχώς που ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθομιανάκης στο Instagram του ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία που είναι το επικό throwback της ημέρας.

Η τηλεοπτική Καλλιόπη του Σασμού, της σειράς του Alpha που φέτος κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης, είναι και πάλι πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης στην σπάνια αυτή φωτογραφία της. Ποζάρει ως πρωταγωνίστρια της σειράς Λάουρα.

Η σειρά Λάουρα προβλήθηκε το 1980 στην ΥΕΝΕΔ. Ήταν μία ακόμα τηλεοπτική μεταφορά μυθιστορήματος του Γρηγορίου Ξενόπουλου για την ελληνική τηλεόραση και η Μαρία Τζομπανάκη υποδυόταν τη Λάουρα Κονταρή. Ήταν 24 ετών και συμπρωταγωνιστούσε με τους Κάκια Ιγερινού, Κάκια Παναγιώτου, Ελένη Ανουσάκη, Βύρων Κολάση κ.α.

Ο Δημήτρης Αιθομιανάκης μοιράστηκε μία φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό Σούπερ Κατερίνα και σε αυτή βλέπουμε τη Μαρία Τζομπανάκη με ρούχα της σειράς εποχής της ΥΕΝΕΔ, να στέκεται στο πλευρό της Κάκιας Παναγιώτου.

Η σειρά είχε τεράστια επιτυχία και η δημοφιλία της Μαρίας Τζομπανάκη εκτοξεύτηκε σε έως και σε ενοχλητικά για την ίδια επίπεδα όπως είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts