Σασμός: Επιστρέφει στη σειρά ο Μύρωνας; Σταμάτησε τα γυρίσματα και ξεκαθαρίζει

Σασμός: Ο Δημήτρης Μαμιός, ο τηλεοπτικός Μύρωνας έχει σταματήσει τα γυρίσματα όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr ξεκαθάρισε αν θα επιστρέψει.

Ο Μύρωνας της σειράς Σασμός έκανε διάφορες αποκαλύψεις. Διαβάστε παρακάτω!

Τι ήταν αυτό που σε έφερε κοντά με την Άσπα;

«Η βάση ήταν η εμπειρία της κακοποίησης. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον back story του ήρωα γιατί διαμορφώνει και τον χαρακτήρα του και πώς λειτουργεί. Έτσι τον δόμησα κι εγώ μαζί με τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη. Έχει περάσει αυτή την εμπειρία και θέλει να έχει μεγαλύτερο αίσθημα δικαιοσύνης και να θέλει να βοηθάει και να είναι όλοι καλά. Αυτό καμιά φορά δεν πετυχαίνει πάντα, θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό γιατί είναι και άπειρος. Ήταν η πρώτη δουλειά του Μύρωνα. Όπως κι εμένα η πρώτη επαφή με την τηλεόραση, υπάρχει ένας συσχετισμός. Υπάρχει ένα κοινό ταξίδι, έχω και αδερφή μεγαλύτερη όπως στη σειρά. Ξεκίνησε λοιπόν από την κακοποίηση κα βλέποντας όλο αυτό κάτι «χτύπησε» μέσα του. Ήθελα να είναι προστατευτικός, όπως με την αδερφή του. Γεννήθηκαν κάποια τρυφερά αισθήματα…»

Θα την ακολουθήσεις στα Γιάννενα;

«Αυτό δεν το ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή με τη σειρά έχω τελειώσει. Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε, δεν έχω κάνει άλλα γυρίσματα. Το τελευταίο ήταν αυτό που έφυγα»

Επιστρέφεις όμως;

«Αυτό ακόμη δεν το γνωρίζω. Εσύ μπορεί να έχεις κάνεις το story αλλά αν δεις την Άσπα με κάποιον άλλον;»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts