Σασμός: «Ερωτεύεται, αλλά θα κλονίσει…» – Συνταρακτική αποκάλυψη για τη ζωή του Μανώλη στη σειρά του Alpha

Την Κυριακή 19/2 ο Στρατής Χατζησταματίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή του, αλλά και για την πετυχημένη συμμετοχή του στο Σασμό.

Ο ίδιος νιώθει ευτυχής για όσα έχει ζήσει μέσα από το σίριαλ, αλλά και για την αγάπη, που έχει εισπράξει μέσα από το ρόλο του Μανώλη, που ενσαρκώνει.

Αν αποφασιστεί να γίνει τρίτος κύκλος του Σασμού, θα ήθελες να συνεχίσεις;

Αν η ιστορία του Μανόλη έχει ένα ενδιαφέρον και δεν κλείσει, με έναν τρόπο θα με ενδιέφερε. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να πούμε ότι πάμε τρίτη χρονιά επειδή η σειρά έχει επιτυχία και ανταπόκριση στον κόσμο. Έχει νόημα η τρίτη χρονιά αν έχουμε να πούμε μια ιστορία. Για εμένα η ιστορία έχει ενδιαφέρον και η ομάδα των συντελεστών, ειδικά στη μυθοπλασία, είναι το πιο σημαντικό.

Ποια σκηνή ήταν η πιο δύσκολη για εσένα μέχρι στιγμής;

Υποκριτικά είναι πολλές οι σκηνές που με έχουν δυσκολέψει. Κάποιες σκηνές που είναι δύσκολες με βασανίζουν για το πως θα γυριστούν. Η σκηνή που ο Μανόλης εξομολογείται στον παπά τον φόνο του Μαθιού με απασχολούσε πολύ πως θα βγει.

Μέσα από όσα δήλωσε ο Χατζησταματίου στο Γεια σου δεν έλειψε και το δικό του spoiler για τι μέλλον της σειράς, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει και τι θα συμβεί με τα ερωτικά του.

Οι δηλώσεις του Στρατή Χατζησταματίου για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού

«Άνθρωποι με ταλέντο υπάρχουν πολλοί και η επαγγελματική αποκατάσταση δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μόνο του ταλέντου. Εγώ ήμουν τυχερός και η συγκυρία με τον “Σασμό” ήταν μεγάλη τύχη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τηλεόραση που είναι μια μεγάλη προβολή για τη δουλειά.

Θα δούμε ένα Μανόλη που προσπαθεί να διαχειριστεί λάθη που έκανε είτε από απερισκεψία είτε από ανάγκη. Θα τον δούμε να ερωτεύεται! Θα κλονίσει την φιλία του Μανόλη με τον Νικηφόρο», είπε ο ηθοποιός.

«Νιώθω μία αδιαφορία προς τον πολιτισμό. Νομοθετεί χωρίς να γνωρίζει πώς πέρασα τρία χρόνια στο Εθνικό Θέατρο με 10 ώρες την εβδομάδα. Δεν μπορείς να την χαρακτηρίζεις ως δευτεροβάθμια εκπαίδευση τέτοια σχολή!», είπε εν τέλει για την υποβάθμιση των πτυχίων δραματικής σχολής, ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts