Σασμός: Ευθαλία Παπακώστα: Οι σειρές και το βιογραφικό της ηθοποιού που υποδύεται την τυφλή Κλαίρη

Σασμός: Η Ευθαλία Παπακώστα είναι η πανέμορφη τηλεοπτική Κλαίρη της σειράς του Alpha.

Η Ευθαλία Παπακώστα είναι ανερχόμενη Ελληνίδα ηθοποιός που έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις και απόψε μπαίνει στον Σασμό, όπου θα υποδυθεί τον ρόλο της Κλαίρης, της τυφλής κοπέλας που ερωτεύεται ο Μανώλης.

Γεννήθηκε στην Αμερική.
Από μωρό ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε σπουδές σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, καθώς και στη σχολή της Νέλλης Καρρά, ωστόσο δεν αποφοίτησε ποτέ από αυτά, ούτε από το σχολείο.
Μετά τις σπουδές στις ΗΠΑ γυρνάει στην Ελλάδα το 2015 και χάνει το πατέρα της. Συμμετέχει από φέτος στη σειρά “Σασμός” του 2022.
Η Ευθαλία Παπακώστα γεννήθηκε στην Αμερική.
Επέστρεψε στην Ελλάδα ως βρέφος τριών εβδομάδων.
Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Στην Νέα Υόρκη σπούδασε με υποτροφία στο Bard College, υποκριτική και σκηνοθεσία.
Πρώτη της δουλειά ήταν το ‘Kostyas Room’, μια διασκευή βασισμένη στον Γλάρο του Τσέχωφ, το οποίο παρουσιάστηκε στο Μανχάταν.
Αποφάσισε το 2015 να γυρίσει στην Ελλάδα.
Το Νοέμβριο του 2015 έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με το έργο του Alexander Wright “Άνιμαλς”.
Το Instagram της είναι efthalia_papacosta.

Οι σειρές και οι ρόλοι της

Η Ευθαλία Παπακώστα εκτός από τον φετινό της ρόλο της Κλαίρης στη δραματική σειρά “Σασμός”, η Ευθαλία Παπακώστα έχει πάρει μέρος ξανά σε τηλεοπτική σειρά. Συγκεκριμένα την είδαμε στον ρόλο της Ρόνης, την ανιψιάς του Θωμά που ήταν ο σύντροφος της Μαρίνας στη σειρά “Λίτσα.com”. Η κωμική σειρά προβλήθηκε για δύο σεζόν στον ΑΝΤ1 και η προβολή της ξεκίνησε το 2008.

Δείτε την Ευθαλία Παπακώστα στο “Λίτσα.com” μετά το 9.00 λεπτό:

https://www.youtube.com/watch?v=v_UwOaRLomw&feature=emb_title

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια χωρίς τη μητέρα της


Η όμορφη ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο efsyn.gr πως έζησε παιδικά χρόνια γεμάτα ένταση, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας της από μικρό παιδί:

“Μεγάλωσα σε πολύ μοναχικό σπίτι, ένιωθα μοναξιά. Βαριόμουν όταν ήμουν παιδί. Έχασα τη μαμά μου πολύ μικρή και ο μπαμπάς μου ήταν αρκετά απών. Είχα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου και πολύ δραστήριο μυαλό. Κάτι έπρεπε να το κάνω. Είδα πολλά πριν από τα έξι μου. Έζησα δραματικές καταστάσεις: νοσοκομεία, καβγάδες. Δεν ήταν τίποτα ρόδινο. Και μεγάλους έρωτες επίσης!”

Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της ζωής από μικρή συνειδητοποίησε τον κύκλο της ζωής:

“Όταν ήμουν μόνη μου στο δωμάτιό μου, το μόνο που έκανα ήταν να παίζω σενάρια: ότι μου κλέβουν τον μπαμπά μου ή τη μαμά μου, ότι πρέπει για κάποιο λόγο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου… Ένιωθα από μικρή ότι ο έρωτας και ο θάνατος ήταν τα βασικά συστατικά της ζωής”.

Πώς έζησε τα χρόνια στη Νέα Υόρκη

Σχολιάζοντας σε συνέντευξή της πως πέρασε τα χρόνια της σπουδάζοντας στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε πως υπήρξε αλαζονική αλλά κι επίμονη:

“Στη Νέα Υόρκη δεν είχα αυτή την ευτυχία που ένιωθα στην Αθήνα, όπου ζούσα τη ζωή στο έπακρο. Ωστόσο εκεί είχα συγκεντρωθεί πάρα πολύ στις σπουδές μου. Εκεί διαμορφώθηκα νομίζω. Θυμάμαι ότι μετά από κάποιο καιρό ένιωσα ότι δεν προχωράω και ζητούσα επίμονα από τον καθηγητή μου να μου δώσει κάτι παραπάνω, μία καινούργια πρόκληση. Mου δίνει τον Τρέπλιεφ από τον «Γλάρο» και προσπαθώ να βρω τη δική μου τεχνική στο πώς να το δουλέψω. Αρχισα να διαβάζω όλες τις βιογραφίες του Τσέχοφ.

Προσπάθησα να συναρμολογήσω τη ζωή του και τη σχέση του με τους χαρακτήρες των έργων του. Αρχισα να βυθίζομαι εκεί και τελικά προέκυψε κάτι πολύ δυνατό για μένα. Θεώρησα ότι το πανεπιστήμιο δεν έχει κάτι παραπάνω να μου δώσει και ότι είμαι έτοιμη να πάω να παίξω στη Νέα Υόρκη. Εντάξει, αλαζονεία φουλ!”

Ο ρόλος της στον Σασμό

Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την “Κλαίρη Κονταξάκη” στον Σασμό. Πρόκειται για μια νεαρή φοιτήτρια με προβλήματα όρασης η οποία θα κλέψει την καρδιά του Μανώλη.

Συγκεκριμένα, η Κλαίρη Κονταξάκη είναι η κοπέλα που θα κάνει σχέση ο Μανώλης. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου και είναι τυφλή. Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, θα είναι η ιδανική σύντροφος για τον συνεσταλμένο Μανώλη. Η σχέση θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν κοντά, η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανώλη και θα τον βοηθήσει στο μέλλον να ξεκινήσει την καριέρα του στα μαθηματικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts