Σασμός: Η άγρια επίθεση της Αργυρώς στη Σεμίνα – Ορμάει να τη δείρει

Σασμός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.
Στα χέρια θα πιαστούν η Αργυρώ και η Σεμίνα, στη σειρά Σασμός, σύμφωνα πάντα με τα spoilers που κυκλοφορούν. Η δίκη του Αστέρη ξεκινά, με την Σεμίνα να εμφανίζεται από το πουθενά, σκορπίζοντας την φρίκη στους Βρουλάκηδες. Ενώ όλα δείχνουν πως ο Αστέρης είναι χαμένος, ξαφνικά τα γεγονότα αλλάζουν τροπή.

Η Σεμίνα ομολογεί όλα όσα είδε με τα μάτια της εκείνη την ημέρα. Η Στέλλα, μαζί με τον Καραπάνο, κατάφεραν να εντοπίσουν τη νεαρή ηρωίδα και να την οδηγήσουν στα δικαστήρια.

Viral Είδηση: Σασμός Spoiler: Βασικός χαρακτήρας επιστρέφει στη σειρά – Αυτή κι αν είναι έκπληξη!

Με πόνο και μάτια βουρκωμένα, η Σεμίνα ένα χρόνο αργότερα, ρίχνει φως στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Κρήτη. Ομολογεί πως ο Πέτρος Βρουλάκης επιτέθηκε πρώτος στον Αστέρη και πως εκείνος όπλισε τον εαυτό του καταλάθος, πάνω στον καυγά τους.

Οι Σταματάκηδες παίρνουν μία μεγάλη ανάσα. Η Μαρίνα και η Αργυρώ δε μπορούν να πιστέψουν όσα ακούν, ειδικά από την Σεμίνα, την γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ ο Πετρής τους!

Η Αργυρώ, ακούγοντας σοκαρισμένη όσα λέει η Σεμίνα στη σειρά Σασμός, της επιτίθεται με μανία. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, κανείς δεν περίμενε πως η Αργυρώ θα έχανε τον έλεγχο και θα ορμούσε στην μάρτυρα – κλειδί για τη δίκη του Αστέρη.

Ο Σταύρος και η Μαρίνα προσπαθούν να την συγκρατήσουν. Η Σεμίνα, φυσικά, δεν αντιδρά. Στο δικαστήριο επικρατεί πανικός, με την Αργυρώ να βρίζει, να φωνάζει, να κλαίει. Ο αδελφός της δεν κατάφερε να δικαιωθεί, όπως θα ήθελαν. Οι ένορκοι πήραν την απόφασή τους και ο Αστέρης είναι πια ελεύθερος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts