Σασμός: Η Άννα εγκαταλείπει τον Παντελή – Sneak preview

Σασμός: Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με μεγάλη αγωνία το αποψινό επεισόδιο.

Αναλυτικότερα όσα θα δούμε απόψε Δευτέρα 19/12:

Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Ο Σταύρος οδηγεί τα πράγματα στα άκρα, φέρνοντας την Αργυρώ σε απόγνωση.

Ο Αντώνης αποφασίζει να βάλει μπροστά το σχέδιό του για να απαλλαγεί από τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα.

Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της. Η Άννα έχει πληγωθεί πολύ από την αδιαφορία του Παντελή. Θεωρεί πως ποτέ δεν την υπολόγισε ως σύντροφό του και παίρνει την απόφαση να τον εγκαταλείψει. Τι θα κάνει τελικά;

Δείτε το sneak preview:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts