Σασμός: Η Άσπα ηχογραφεί τον Κώστα να ομολογεί τον φόνο του Άγγελου – Ο Μύρωνας τη σώζει από τον θάνατο!

Σασμός: Πολλοί θα είναι οι ήρωες που θα μας απασχολήσουν από τη νέα σεζόν στη σειρά του Alpha, ανάμεσά τους και η Άσπα η οποία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά τη δολοφονία του αγαπημένου της, Άγγελου.

Η Άσπα θα ψάξει να βρει τον δολοφόνο του άντρα που αγάπησε και σύντομα θα διαπιστώσει πως δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, τον Κώστα. Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της ξανά αλλά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του Άγγελου.

Η Άσπα λοιπόν, θα καταφέρει να δώσει την χαριστική βολή στον Κώστα, για τον φόνο του Άγγελου στη σειρά Σασμός. Παρόλο που φυλακίστηκαν οι Βρουλάκηδες, εκείνη δεν πιστεύει πως είναι εκείνοι οι φονιάδες του συντρόφου της.

Έτσι, ξεκινάει τις διαδικασίες για να αποδείξει σε όλους πως ο πρώην της είναι ικανός για όλα… Ο Κώστας, στο μεταξύ, βρίσκεται κρυμμένος στο βουνό, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τί έκανε…

Η στιγμή που τραυμάτισε θανάσιμα τον Άγγελο ήταν μοιραία. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Μεθυσμένος, εισέβαλλε στο γραφείο του, άρπαξε ό,τι πιο αιχμηρό και τον ισοπέδωσε…

Όταν εκείνος μαθαίνει πως η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο, επιστρέφει στην Κρήτη. Ζει τη ζωή του ανενόχλητος, γνωρίζοντας πως κανείς δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί… Η Άσπα, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Πάνω σε έναν μεγάλο τους καυγά, η Άσπα προκαλεί τον Κώστα δίχως έλεος. Τον ειρωνεύεται, του φωνάζει, τον κάνει να αισθανθεί απαίσια. Εκείνος, άθελά του λυγίζει και κάνει το τεράστιο αυτό λάθος..

“Εγώ σκότωσα τον Άγγελο!” φωνάζει ο Κώστας στην Άσπα, ομολογώντας τον φόνο που διέπραξε στη σειρά Σασμός. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως η Άσπα ηχογραφεί τη συνομιλία τους κι αμέσως τρέχει στο τμήμα, για να τον αποτελειώσει..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts