Σασμός: Η Άσπα σε απόγνωση μετά τον φόνο του Άγγελου! Ο άντρας που θα τη στηρίξει!

Σασμός: Στον β’ κύκλο της σειράς αναμένεται να γίνουν πολλές ανατροπές σε όλους τους ήρωες, ανάμεσά τους και η Άσπα.

Η Άσπα, η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία τον Άγγελο, μετά τη δολοφονία του, θα είναι η τραγική φιγούρα της ιστορίας που παρακολουθούμε στον Σασμό.

Η νεαρή κοπέλα, όπως έχουμε παρακολουθήσει στον Α’ κύκλο της σειράς, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, τον Κώστα και αναγκάστηκε να τον καταδώσει στην αστυνομία προκειμένου να βρει την ησυχία της.

Και πάνω εκεί που έλεγε πως η ζωή θα της δώσει πίσω την ευτυχία που δεν έχει βιώσει, χάνει τον άντρα που αγαπά. Πρέπει να βρει το κουράγιο για να συνεχίσει αλλά συγχρόνως θέλει να αποδοθεί και δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της.

about:blank

Παρόλο που όλοι στο χωριό πιστεύουν πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Άγγελου, εκείνη ξέρει μέσα της πως δεν έχει καμία σχέση ο Σταματάκης με το φονικό. Την ίδια ώρα, για ανεξήγητο λόγο, ο πρώην σύζυγός της, ο Κώστας έχει εξαφανιστεί από ανθρώπου μάτι.

Η ύποπτη «φυγή» του Κώστα

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο Κώστας ξαφνικά εξαφανίζεται μετά το φονικό του Άγγελου; Είναι δύο άντρες που αγάπησαν την ίδια γυναίκα.

Ο Κώστας μάλιστα στον πρώτο κύκλο της σειράς είχε απειλήσει τον Άγγελο και είχε προειδοποιήσει την Άσπα.

Για αυτό και εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Οι υποψίες της αναπόφευκτα στρέφονται εναντίον του πρώην συζύγου της.

Ο Κώστας από την πλευρά του βρίσκεται σε απόγνωση καθώς ξέρει πως έχει αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου και μάλιστα εν ψυχρώ. Έχοντας πλήρη επίγνωση του κακού που έχει προκαλέσει φεύγει για τα βουνά και κρύβεται εκεί ολομόναχος και σε πανικό.

Παρά το τι πραγματικά έχει συμβεί ο Μαθιός είναι εκείνος που στοχοποιείται αφού όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του. Τα κλειδιά που βρέθηκαν στο ιατρείο του Άγγελου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, τον στέλνουν κατευθείαν στη φυλακή και αποτελούν το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο ότι είναι εκείνος ο δολοφόνος.

Η «ανασύνταξη» της Άσπας και ο νέος έρωτας

Η Άσπα είναι απελπισμένη καθώς συνεχίζει να μην μπορεί να πιστέψει την κακή της μοίρα και θρηνεί για το χαμό του Αγγέλου. Την ίδια ώρα που προσπαθεί να βρει το δολοφόνο του, θα βρεθεί στο δρόμο της ένας άνθρωπος ο οποίος θα τη βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στο πρόσωπό της και η Άσπα θα προσπαθήσει με αισιοδοξία να δει και πάλι το μέλλον. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον Μύρωνα, τον αστυνόμο-λαγωνικό που βρισκόταν στο πλευρό του Φραγκιαδάκη και της είχε δείξει το ενδιαφέρον του. Εκείνη όμως τότε είχε μόλις βγει από ένα διαζύγιο και δεν ψαχνόταν για κάτι παραπάνω. Ήθελε να είναι μόνη της, μέχρι που τη γοήτευσε ο Άγγελος. Τώρα λοιπόν που και εκείνος δεν είναι πια κοντά της, η Άσπα θα δει με άλλο μάτι τον Μύρωνα, ρόλο που υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος επιστρέφει ξανά στη σειρά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts