Σασμός: «Η αγκαλιά της θα γεμίσει αίματα» – Η Αργυρώ πενθεί για την μητέρα της!

Τα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό! Σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αργυρώ με τον Αστέρη και τον Βαγγέλη, οι οποίοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Σταύρο προκειμένου να το πάρουν το παιδί. Εκείνος έχει εγκαταλείψει την καλύβα όπου βρισκόταν απομονωμένος για να μην τον βρουν και έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Ολες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Η Αργυρώ δεν σταματά να ανησυχεί. Το μόνο που θέλει είναι το παιδί της.

«Τι κακό του έκανα; Γιατί μου το κάνει αυτό; Και στην τελική τι θα πετύχει, ρε Βαγγέλη; Δεν καταλαβαίνει πως με τη συμπεριφορά του δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του;», ρωτά τον αδελφό του πρώην άντρα της κι εκείνος της λέει πως δεν έχει λόγο να φοβάται για το παιδί. «Ο Πετράκης είναι η ζωή του Σταύρου. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα τον έβαζε σε κίνδυνο. Γι’ αυτό να είσαι σίγουρη», της τονίζει. Η Αργυρώ και πάλι δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το μόνο θετικό είναι ότι ο Αστέρης είναι εκεί και της κρατάει το χέρι σφιχτά.

Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. «Παναγιά μου, φύλαγέ μου τσι γιους μου. Δεν θα αντέξω να πάθουν πράμα. Και εσύ, Βασίλη μου. Εχε τον νου σου μη φάνε το κεφάλι τους. Ούτε ξέρω πού είναι, ούτε τι δουλειές σκαρώνουν. Πέρασε η εποχή που μου μιλούσαν», λέει στον άντρα της κοιτώντας ψηλά και έχοντας τη φωτογραφία του στα χέρια της.

Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου και εκείνος γίνεται έξαλλος. «Πώς άφησες να συμβεί αυτό; Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει το πάνω χέρι και θα αρχίσει να “τρώει” αθώο κόσμο. Σου είχα πει να είσαι προετοιμασμένος και να τον σταματήσεις αν χρειαστεί. Λευτέρη, πρόσεχε. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος που θα θελήσει να βγάλει από τη μέση», του μηνύει ,ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου.

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί, ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει. «Σε παρακαλώ, αδελφέ. Θα σου δώσω το παιδί αλλά βοήθησέ με να φύγω μακριά. Εκανα μια μεγάλη βλακεία και την πλήρωσα. Βοήθησέε με να ξεμπλέξω», θα είναι λίγα από τα λόγια του, όμως οι εξελίξεις θα τον προλάβουν και ο Μαθιός με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν. Ολοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας που τελικά δεν θα είναι καλή αφού ο Σταύρος σε μια περίεργη στροφή θα χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και θα τρακάρει άσχημα. Οι πρώτες βοήθειες θα φτάσουν και θα τον οδηγήσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ολοι θα ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας του, κυρίως όμως θα ηρεμήσουν που ο μικρός Πέτρος έφτασε σώος και αβλαβής στην αγκαλιά της μητέρας του.

Η οικογένεια Βρουλάκη νιώθει πλέον πιο ήρεμη γνωρίζοντας πως το παιδί είναι καλά. Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και τον Νικηφόρο, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του να συνεργάζεται κανείς με τον Φαρμάκη.«Θα σας βοηθήσω να ξεμπλέξετε. Αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός και καλά θα κάνετε να απομακρυνθείτε από τις επιχειρήσεις του Ευθύμη», τους συνιστά. Ο Μανόλης όμως ανησυχεί. «Εγώ του χρωστάω λεφτά, Λευτέρη. Ξεχνάς πως μου έδωσε ένα σημαντικό ποσό για τον πατέρα μου, για να ξεχρεώσει το δάνειο; Θεωρείς πως μετά από αυτό θα με αφήσει απλά να φύγω από τις επιχειρήσεις του; Δεν θα με ψάξει;», τον ρωτά και ο φίλος της αδελφή του τού υπόσχεται να τον βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

…η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν αυτό που οι συνθήκες πριν λίγο καιρό δεν τους το επέτρεπαν. Τον γάμο τους. Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ανακοινώνουν στην Αργυρώ, τη γιαγιά Ειρήνη και την Ασπα την απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν φύγουν για την Αθήνα και η χαρά όλων είναι διάχυτη. Η Αργυρώ είναι σίγουρη πως η μητέρα της θα κάνει μια νέα αρχή με αυτόν τον άντρα στην Αθήνα και δεν μπορεί παρά να δώσει την ευχή της. Το ίδιο όμως κάνουν με τη σειρά τους και η γιαγιά με την Ασπα, τονίζοντας όμως το πόσο πολύ θα τους λείψει η παρουσία της.

«Η αγκαλιά της θα γεμίσει αίματα»

Όπως και να έχει, από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θα ράψει μόνη το φόρεμα που θα φορέσει, η Κατερίνα ως κουμπάρα της θα τη βοηθήσει στο να στήσουν μια όμορφη τελετή, η Αργυρώ θα φροντίσει να είναι στο πλάι της Μαρίνας, ενώ ακόμα και η Ασπα θα έχει αλλάξει συμπεριφορά και θα βοηθάει ώστε να ζήσει η θεία της τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Ακόμα και την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο, κανενός το μυαλό δεν θα πηγαίνει στο κακό. Ολοι θα είναι σίγουροι πως οι κακές μέρες της οικογένειας Βρουλάκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ολοι είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Στην εκκλησία θα βρεθεί όλο το χωριό, μα πρώτος απ’ όλους ο Αντώνης που δεν βλέπει την ώρα να σταθεί δίπλα στη Μαρίνα του, ενώπιον παπα-Μιχάλη. Εκείνη θα φτάσει υπέρλαμπρη, συνοδευόμενη από την κόρη της και αμέσως θα πάρει τη θέση που της αξίζει, δηλαδή δίπλα του. Το μυστήριο θα τελειώσει και το ζευγάρι θα βρεθεί εκτός του ναού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και για να δεχτεί τις ευχές συγγενών και φίλων.

Τη στιγμή λοιπόν που όλοι θα θαυμάζουν το ζευγάρι, ο Αντώνης θα παρατηρήσει ανάμεσα στις φυλλωσιές μια περίεργη λάμψη. Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω, θα πέσει πάνω στη Μαρίνα και μια σφαίρα θα τον βρει στο κεφάλι. Μια σφαίρα που προοριζόταν για τη Μαρίνα και έφυγε από το όπλο του Ευθύμη Φαρμάκη. «Αντώνηηηηηη», θα ακουστεί με θρήνο η φωνή της Μαρίνας, εκείνος όμως δεν θα την ακούει. Η αγκαλιά της θα γεμίσει με αίματα και μάταια θα προσπαθεί να τον ξυπνήσει. «Μείνε δίπλα μου… Είμαι εδώ. Με ακούς; Μην παραιτείσαι», θα του φωνάξει, ενώ οι πιο ψύχραιμοι θα έχουν ήδη καλέσει το ασθενοφόρο. Από μακριά ο Ευθύμης θα τα έχει βάλει με την τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ούτε αυτή τη φορά και η σφαίρα του βρήκε τον Αντώνη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts