Σασμός: Η Αργυρώ είδε Αστέρη με Στέλλα, ζήλεψε, και το Twitter την γλέντησε

Σασμός: Για τα καλά τη «γλέντησε» την Αργυρώ το twitter βλέποντάς την να «φλέγεται» όταν στο ίδιο εστιατόριο που πήγε με τον Σταύρο συνάντησε τον Αστέρη με τη Στέλλα.

Και μπορεί εκείνη να επέμενε πως αυτό που την ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι είδε τον Αστέρη, ωστόσο ακόμη και ο Σταύρος γνωρίζει πως αυτό που την πείραξε όσο τίποτα ήταν ότι είδε τον Αστέρη και πάλι μαζί με τη Στέλλα.

Φυσικά το twitter Πήρε ‘φωτιά’ από σχόλια για την Αργυρώ και την αντίδρασή της στο… θέαμα, όπως η ίδια το αποκάλεσε!

Τι είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά Σασμός

Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα, που ανακαλύπτει κάτι για εκείνον και σοκάρεται.

Διαβάστε σχόλια:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts