Σασμός: Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μαθιό και τελικά σώζει τη ζωή του Αστέρη!

Σασμός: Ανατρεπτικά είναι τα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης σειράς που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Οι εντάσεις και οι ανατροπές πολλές. Οι άλλοτε φίλες Βασιλική και Αργυρώ συγκρούονται. Τίποτα δεν είναι ίδιο στις ζωές τους μετά τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη.

Το μίσος είναι μεγάλο, η ένταση κορυφώνεται

Όλα ξεκινούν μετά την σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με την Βασιλική. Μια μέρα που περίμεναν όλοι πλημμυρισμένοι χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία. Η Βασιλική ντυμένη νύφη περιμένει τον άντρα της ζωής της στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η μοίρα τους επιφύλασσε άλλα…

Κύριος ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου είναι ο Μαθιός. Η επίσκεψη του στο ιατρείο, κατέληξε σε έναν άγριο καυγά. Φεύγοντας τα κλειδιά του Σταματάκη έπεσαν στον χώρο με αποτέλεσμα όλες οι κατηγορίες να στραφούν εναντίον του. Στο άκουσμα της σύλληψης του Μάθιου όλοι σοκάρονται, η Βασιλική και ο Νικηφόρος καταρρέουν.

Ράκος η Βασιλική μαζεύει τα κομμάτια της και πηγαίνει στην Αργυρώ. Προσπαθεί να την πείσει πως ο Μαθιός είναι αθώος και πως δεν είχε λόγο να σκοτώσει τον Άγγελο.

Η Αργυρώ αρνείται να την ακούσει. Το μίσος για τους Σταματάκηδες είναι μεγάλο. Η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες κορυφώνεται. Μέσα στον πόνο της τα λόγια της πολύ σκληρά. Απειλή τον Μαθιό στη Βασιλική.
“Θα σαπίσει στη φυλακή αλλιώς θα πάει από τα δικά μου χέρια”, της λέει. Η Βασιλική τα χάνει, συνειδητοποιεί πως ο θυμός και το μίσος της είναι απέραντο. Ο έλεγχος χάνεται τίποτα δεν μένει ίδιο…

Η Αργυρώ και ο Αστέρης, το ζευγάρι που όλοι πονέσαμε με την ιστορία τους έρχεται και καλείται να αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες και εμπόδια στον έρωτα τους.
Μετά τον φόνο του Άγγελου και την σύλληψη του Μαθιού Σταματάκη η οργή και το μίσος της Αργυρώς μεγαλώνουν. Για ακόμα μια φορά η οικογένεια της θρηνεί έναν δικό της άνθρωπο εξαιτίας τους.

Καταρακωμένος ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί. Είναι βέβαιος πως ο αδερφός του δεν κρύβεται πίσω από το φριχτό έγκλημα. Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να αναλάβει δράση για ακόμα μια φορά. Ομολογεί πως εκείνη είναι η φόνισσα.

Ο γιος της, Αστέρης, δεν πείθεται με την ομολογία της κι έτσι σπεύδει στην Στέλλα και της ζητά βοήθεια. Εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίζει να αναλάβει για ακόμα μια φορά την υπεράσπιση της οικογένειας Σταματάκη.

Η ένταση της κατάστασης δημιουργεί άγχος στον Αστέρη και η υγεία του μπαίνει σε κίνδυνο. Όσο περνούν οι μέρες τα προβλήματα αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα. Οι ζαλάδες γίνονται συχνές οι δυνάμεις του αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν.

Σύντομα θα βρεθεί στα δόντια του χάρου. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο την ώρα που οδηγεί θα τον φέρει κοντά στον θάνατο. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάνεται κι έτσι ο Αστέρης βγαίνει από τον δρόμο.

Την ίδια στιγμή η Αργυρώ περνάει από εκείνο το σημείο αναγνωρίζει το αμάξι και σταματάει να δει τι έχει συμβεί. Αμέσως τρέχει για να τον βοηθήσει.

Δεν γνωρίζει πως η υγεία του Αστέρη κινδυνεύει μετά την απόφαση του να της δώσει το νεφρό του. Έτσι λοιπόν η Αργυρώ Βρουλάκη ανταποδίδει το “καλό” που της έκανε.
Οι ήρωες έρχονται κοντά και η ιστορία αγάπης συνεχίζεται, όμως τα προβλήματα που τους χωρίζουν δεν σταματούν…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts