Σασμός: Η Αργυρώ, η Στέλλα, η Θοδώρα και τα άλλα κορίτσια έβαλαν τα μαγιό τους και έβαλαν φωτιά στα social media!

Σασμός: Νέες, ωραίες και ταλαντούχες! Τα κορίτσια του «Σασμού» φόρεσαν τα μαγιό τους και βάζουν φωτιά στα sοcial αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό. Τα κορίτσια επίσης, μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους. Πάμε να τις δούμε μία προς μία.

Σάντυ Χατζηϊωάννου

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου έγινε γνωστή ως «Τζένη», το κορίτσι του «Νικηφόρου». Η λαμπερή της επιδερμίδα, όπως έχει παραδεχτεί οφείλεται στο ότι κάθε πρωί κάνει έναν πολύ καλό καθαρισμό προσώπου, στη συνέχεια χρησιμοποιεί τονωτική λοσιόν, αλλά και ορό βιταμίνης C. Χειμώνα – καλοκαίρι, δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό προσώπου της. Όσον αφορά τη διατροφή της, καταναλώνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

σασμος spoiler

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Η τηλεοπτική «Αργυρώ» έχει κόψει ένα ίσιο καρέ με ελαφριά κλίση προς τα μπροστά ακριβώς πάνω από τον ώμο. Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της με τα baby light είναι στις top φετινές τάσεις. Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Επιπλέον ένα μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα είναι ότι σε κάθε ευκαιρία εφαρμόζει σπιτικές μάσκες ομορφιάς.

σασμος spoiler

Δανάη Παππά

«Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα πού κάνω μόλις ξυπνήσω, είναι να ρίξω άφθονο νερό στο πρόσωπο μου και στη συνέχεια απλώνω μια κρέμα με δείκτη προστασίας για τον ήλιο. Αν οι δουλειές που έχω μου επιτρέπουν να μη χρησιμοποιήσω μακιγιάζ τότε προτιμώ να αφήσω την επιδερμίδα μου να αναπνεύσει. Στο τέλος της ημέρας, ξεβάφομαι με ένα ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο και εφαρμόζω δυο ειδικές κρέμες για επιδερμίδες με τάσεις ακμής.

Μία φορά στις δυο εβδομάδες θα εφαρμόσω μια ενυδατική μάσκα προσώπου μετά τον καθαρισμό και πριν τις κρέμες. Σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα του σώματος, δεν κάνω πολλά. Προσπαθώ, όμως, κάθε φορά μετά το μπάνιο, να βάλω μία ενυδατική κρέμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που ο ήλιος αφυδατώνει περισσότερο το δέρμα. Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα που δεν βάφεται ποτέ, δεν χρησιμοποιεί κρέμες και , η επιδερμίδα της είναι σαν μικρού παιδιού. Η μόνη συμβουλή που μου έχει δώσει, είναι να πίνω πολύ νερό», έχει πει η Δανάη Παππά.

σασμος spoiler

Ευγενία Σαμαρά

Η τηλεοπτική «Στέλλα» λατρεύει τα πιο sportive looks για αυτό και επιλέγει άνετα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό. Η ίδια κατάφερε να χάσει δέκα κιλά ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή.

«Τρώω πολλές σαλάτες, φρούτα εποχής, πίνω πάρα πολύ νερό και προσέχω ιδιαίτερα τους συνδυασμούς των τροφών. Δεν αποφεύγω τους υδατάνθρακες, αλλά θα τους καταναλώσω στο μεσημεριανό γεύμα. Φροντίζω να τρώω μικρά και συχνά γεύματα», είχε πει.

«Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Προτιμώ την αερόβια άσκηση, όπως περπάτημα και ποδήλατο», είχε τονίσει.

σασμος spoiler

Εριέττα Μανούρη

Το καλλίγραμμο κορμί και οι κοιλιακοί της «Σεμίνας» οφείλονται στο ότι από μικρή έκανε ενόργανη γυμναστική και στη συνέχεια βόλεϊ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts