Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Κόβει τις φλέβες της

Σασμός: Οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός είναι παραπάνω από καταιγιστικές.

Το πένθος και η θλίψη φωλιάζει στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα θρηνεί τον θάνατο του Πέτρου, η γιαγιά Ειρήνη ζει σε μια άβυσσο και η Αργυρώ πονάει διπλά. Τόσο για τον σκοτωμένο αδελφό της όσο και από τις τύψεις ότι εξαιτίας της έχασε τη ζωή του, τιμωρώντας με τον πιο φρικτό τρόπο τον εαυτό της…

Η Αργυρώ έχει τύψεις και κόβει τις φλέβες της
Oπως πρωτο μας είχε αποκαλύψει το περιοδικό Tivi Σίριαλ, ο Πέτρος θα πεθάνει από το χέρι του Αστέρη. Μπροστά στα μάτια της Σεμίνας, ο Αστέρης κατά λάθος θα πυροβολήσει τον Πέτρο πάνω σε καβγά και ενώ ο Πέτρος έχει βγάλει πρώτος όπλο. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα: Ο Πέτρος πέφτει νεκρός και σκορπίζει τον πόνο στην οικογένειά του, αλλά και στη Θοδώρα που νιώθει ένοχη γι’ αυτό.

Η Μαρίνα μαυροντύνεται και πάλι και οδύρεται για τον χαμό του μοναχογιού της, ενώ η Αργυρώ φτάνει στα όρια της τρέλας. Οι μέρες μετά τον θάνατο του Πέτρου περνάνε για τη Μαρίνα από το σπίτι στο νεκροταφείο και από τον τάφο του γιου της, πίσω πάλι στο σπίτι, Η Αργυρώ, όμως;

Ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει να δικαστεί, φωνάζοντας ότι δεν το ήθελε, ότι ήταν ατύχημα, αλλά την Αργυρώ δεν την ενδιαφέρει πια τίποτα.

Η κοπέλα έχει κλειστεί στον εαυτό της και δεν μιλάει σε κανέναν. Οι μέρες περνάνε και δεν βγαίνει από το δωμάτιό της «Μάνα, φοβάμαι για την Αργυρούλα μας. Δεν τρώει, δεν πίνει και δεν έχει βγει από το δωμάτιό της μέρες τώρα», λέει η Μαρίνα στη γιαγιά Ειρήνη. «Ασ την να ηρεμήσει η ψυχή της. Δεν καταλαβαίνεις πώς είναι;», της απαντάει, αλλά και η ίδια μέσα της δεν ησυχάζει, φοβάται τόσο για το τι θα ακολουθήσει όσο και για την εγγονή της που στην κυριολεξία λιώνει.

Η Μαρίνα όμως δεν μπορεί να την αφήσει, εξάλλου είναι η μόνη που της απέμεινε. Ηδη Ο Αντώνης είναι παρελθόν γι’ αυτήν, ούτε καν που του μιλάει πια. Η Αργυρώ πλέον είναι όλη της η ζωή και δεν έχει σκοπό να τη χάσει κι αυτή.

Ετσι φτιάχνει έναν δίσκο με χυμούς και φρούτα και πάει στο δωμάτιο της Αργυρώς. Αυτό όμως που αντικρίζει δεν αντέχεται. Η Αργυρώ είναι στο κρεβάτι της πλημμυρισμένη στο αίμα. Ο δίσκος τής πέφτει από τα χέρια κι αρχίζει να ουρλιάζει: «Βοήθεια, Παναγία μου, το παιδί μου. Αργυρούλα μου, γιατί;». Η γυναίκα μαζεύει όση δύναμη έχει και προσπαθεί να δει τι έχει γίνει.

Η Αργυρώ θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι τύψεις για τον θάνατο του αδελφού της την έκαναν να μην μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό πια και αποφάσισε να κόψει τις φλέβες της και να πάει να τον συναντήσει. Ωστόσο, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, η μάνα της την προλαβαίνει πριν ξεψυχήσει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου η κοπέλα θα νοσηλευτεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: epeisodia.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts