Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει για την κατάρα

Σασμός: Η Καλλιόπη κάνει τα πάντα, για να χωρίσει τον Αστέρη από την Αργυρώ, λόγω μιας κατάρας που την βασανίζει χρόνια, στη σειρά Σασμός.

Φαίνεται πως οι Σταματάκηδες είχαν ανέκαθεν κόντρα και μίσος για τους Βρουλάκηδες, για αυτό και η βεντέτα φούντωνε ανά τα χρόνια.

Μία μεγάλη κατάρα στοιχειώνει την Καλλιόπη. Λόγια που την πόνεσαν τότε και την κυνηγούν ακόμη και σήμερα, στα όνειρά της.. Η μητέρα του Βασίλη Σταματάκη, λίγο πριν πεθάνει, είχε δώσει ευχή και κατάρα στη νύφη της..

Πιο συγκεκριμένα, της είχε πει πως εάν κάποιος Βρουλάκης μπλέξει με το αίμα των Σταματάκηδων, τότε θα ξεσπάσει μεγάλο κακό. Αυτή η κατάρα θα συντροφεύει τους Σταματάκηδες και θα τους προφυλάσσει από τους Βρουλάκηδες!

Η Καλλιόπη σκέφτεται την κατάρα και θυμώνει με το εαυτό της που δε μπορεί να χωρίσει τον Αστέρη από την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός! Θεωρεί πως, εάν παρακούσει τα λόγια της πεθεράς της, τότε θα ξεσπάσει τεράστιο κακό.

Η Αργυρώ μαθαίνει πως αυτό που βασανίζει την Καλλιόπη είναι η κατάρα της πεθεράς της και αλλάζει γνώμη για εκείνη. Καταλαβαίνει πως η γυναίκα αυτή έχει συγκεκριμένο λόγο που εμποδίζει αυτή τη σχέση. Βέβαια, όλα θα αλλάξουν μόλις η αλήθεια για το παιδί έρθει στο φως.

diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts