Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ποιος είναι ο δότης νεφρού για να σωθεί και καταρρέει!

Σασμός: Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά με τα γεγονότα να “τρέχουν” για τους ήρωες της ιστορίας που διαδραματίζεται στην Κρήτη.

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για την Αργυρώ, στον «Σασμό», αφού έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική ταυτότητα του δότη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η υγεία της Αργυρώς μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Η Βρουλάκη με το ζόρι μπορεί να σταθεί στα πόδια της και η οικογένειά της προσπαθεί να σταθεί δίπλα της, μην καταφέρνοντας πολλές φορές να διαχειριστεί τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Η διαδικασία εύρεσης δότη δεν πάει πολύ καλά. Οι ελπίδες λιγοστεύουν σταδιακά. Κανείς από το κοντινό περιβάλλον δεν είναι συμβατός με την Αργυρώ.

Η γιαγιά Ειρήνη κι η Μαρίνα έχουν χάσει κάθε ελπίδα. Η Αργυρώ φοβάται ότι δε θα μπορέσει να βρεθεί δότης και δε θέλει ούτε να σκεφτεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Viral Είδηση: Σασμός: Οι τουιτεράδες τρολάρουν την Καλλιόπη που έπεισε τον φρουρό να δει τον Καραπάνο

Η πίστη έχει χαθεί, μέχρι που τα καλά νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν. Βρέθηκε δότης για την Αργυρώ. Όλη η οικογένεια πετάει από την χαρά της. Η Αργυρώ επιτέλους θα σωθεί. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε συμβατός.

Τα νέα δε θα αργήσουν να μαθευτούν. Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο δότης είναι ο Αστέρης και καταρρέει, στο «Σασμό». Ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, ο φονιάς του αδερφού της, ο άντρας που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει, όσο καιρός κι αν πέρασε, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τη σώσει.

Ο Αστέρης δεν ήθελε να μαθευτεί η ταυτότητά του γιατί ήξερε ποια θα ήταν η αντίδραση της Αργυρώς. Εκείνος, όμως, θέλει να κάνει τα πάντα για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Ο “σασμός” θα επέλθει μέσω αυτής της ανιδιοτελής πράξης του Σταματάκη.

Γρήγορα, όμως, η μοίρα έχει άλλα πλάνα για το ζευγάρι. Άλλη μία τραγωδία έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts