Σασμός: Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη – Μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός spoiler: Τι θα συμβεί τελικά με τη Βασιλική; Θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του άντρα της; Ο Σπύρος Πετρουλάκης ανατρέπει το πιο δυνατό spoiler για την ηρωίδα!

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα ο συγγραφέας του Σασμού, μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς πετώντας τη μια «βόμβα» πίσω από την άλλη!

Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν αν ισχύει το spoiler που θέλει τη Βασιλική να πεθαίνει;

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της. Και με την ερμηνεία της αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε για τη σειρά Σασμός.

«Άρα δεν πεθαίνει η Βασιλική», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά: «Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts