Σασμός: Η Βασιλική κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Αυτές θα είναι οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Σασμός: Όχι μόνο δεν πεθαίνει η Βασιλική στη σειρά του Alpha αλλά θα κάνει και την ανατροπή κάνοντας τεράστιες αλλαγές στη ζωή της.

Ο συγγραφέας της σειράς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως:

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της. Και με την ερμηνεία της αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει. Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Μέχρι λοιπόν να δούμε αν και πότε και πώς θα χάσει τη ζωή της στη σειρά Σασμός, φέρνει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που μέχρι πρότινος είχε καταπιεσμένη! Τι σημαίνει αυτό;

HOT: Σασμός: Η αποκάλυψη που οδηγεί τον Άγγελο στο σκοτάδι

Η Βασιλική στο νέο επεισόδιο θα τη δούμε να δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της.

Η Βασιλική ψάχνει και βρίσκει δουλειά σε μια προσπάθεια να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της. Στο άκουσμα και μόνο πως η μάνα του ψάχνει δουλειά και τελικά τη βρίσκει καθώς ο Μαθιός τη στηρίζει, ο Νικηφόρος ξεσπά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts