Σασμός: Η Βασιλική ποζάρει με την ηθοποιό κόρη της! Μοιάζουν απίστευτα!

Σασμός: Με την κούκλα κόρη της, Έλλη Νταλιάνη πόζαρε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και πραγματικά τα χάνει κανείς με την καταπληκτική ομοιότητά τους!

Μαμά και κόρη όπως κι εσύ θα δεις μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Η τηλεοπτική Βασιλική έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον επίσης ηθοποιό αλλά και σκηνοθέτη, Γιάννη Νταλιάνη.

Οι δυο κόρες τους είναι ό, τι πιο πολύτιμο έχουν και μπορεί να μην τους βλέπουμε συχνά όλους μαζί σε δημόσιες εξόδους, όμως αυτή η φωτογραφία στα stories της ηθοποιού ήταν μεγάλη έκπληξη!

Αξίζει να αναφερθεί πως η Έλλη Νταλιάνη ακολουθεί ήδη , παρά το νεαρό της ηλικίας της, τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά αφού φέτος την είδαμε στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Αγάπη Παράνομη» στην ΕΡΤ.

Η Έλλη Νταλιάνη, υποδύθηκε την Ειρήνη, την μικρή κόρη του ζευγαριού, του Θεριανού και της Δέσπως ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης υποδύθηκε τον συμπέθερο της οικογένειας, τον μπαμπά της τηλεοπτικής Χρυσαυγής.

«Ήταν η κόρη του θαυμάσιου Νίκου Ψαρρά και της μοναδικής Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη. Υποκλίνομαι. Αυτοί ήταν οι λόγοι που έπεισα τη Μαριλίτα, καθώς είχε τις επιφυλάξεις της ως πιο αυστηρή μητέρα, ενώ εγώ, σαν μπαμπάς, κακομαθαίνω τα παιδιά», είχε πει ο ηθοποιός για τον πρώτο ρόλο της κόρης του.

Δες μαμά και κόρη να ποζάρουν μαζί!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts