Σασμός: Η Βασιλική σε αμόκ, μισεί τον Μαθιό (Video)

Σασμός: Η σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό περνάει μεγάλη κρίση μετά την αποκάλυψη του μυστικού που έκρυβε καλά ο αγαπημένος της…

Δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει το twitter στο δράμα που ζει ο Μαθιός μετά την αποκάλυψη της ενοχής του στη Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι ξανά μαζί και το ζευγάρι μοιάζει πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς ο Αστέρης μπόρεσε να την συγχωρέσει παρότι εκείνη του έκρυψε ότι είναι πατέρας.

Τα πράγματα δεν κυλάνε το ίδιο καλά και για τον Μαθιό που μετά την ομολογία του στη Βασιλική ότι σκότωσε τον Στεφανή η σχέση τους περνάει μεγάλη φουρτούνα.

Η Βασιλική ακούγοντας ότι ο άνδρας της ζωής της είναι δολοφόνος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Μπροστά στον Μαθιό κατάφερε και κράτησε την ψυχραιμία της, μόλις όμως έμεινε μόνη της ξέσπασε με φωνές και ουρλιαχτά για την αποκάλυψη που δεν πίστευε στα αυτιά της.

Το Twitter στενοχωρήθηκε πολύ με την σκληρότητα που η Βασιλική αντιμετώπισε τον αγαπημένο της και όταν ο Μαθιός την άκουσε να του λέει «μην με αγγίζεις» οι χρήστες «έλιωσαν» στο κλάμα μαζί του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη σειρά Σασμός:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Καλλιόπη συναντήθηκε με τον Βασίλη Σκουλά (Video)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts