Σασμός: Η Βασιλική φεύγει από την Άνω Ποριά

Σασμός: Η Βασιλική αγωνίζεται να πει στον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στο θάνατο του πατέρα του και του φονιά του:

«Δεν μπορώ να φύγω πως θα σ’ αφήσω μόνη σου μάνα τρέμω στην ιδέα να συμβεί κάτι», της τονίζει και εκείνη σπεύδει να του εξηγήσει πως έχει στο πλευρό της τον Μαθιό και δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται:

«Δε σε αφήνω ότι και να λες μαζί με το Μαθιό θα μείνω εδώ να σε προσέχω. Οι Βρουλάκηδες δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις επιθέσεις σε όποιον έχει το ίδιο επίθετο.».

«Μα δεν είναι δυνατόν να αφήσεις τις σπουδές σου για να μείνεις εδώ και να με προσέχεις και η Τζένη τι θα γίνει;», αναρωτιέται η Βασιλική που ψάχνει διακαώς τρόπο για να τον διώξει απ’ το χωριό.

«Μάνα μη βρίσκεις δικαιολογίες για να μην με κρατήσεις εδώ οι σπουδές μου αλλά και η Τζένη μπορούν να περιμένουν όλα μπορούν να περιμένουν προτεραιότητα έχεις εσύ οικογένειά μου αν δε σιγουρευτώ πως δεν κινδυνεύεις δεν θα το κουνήσω», της ξεκαθαρίζει και η κουβέντα τους διακόπτεται.

Εντωμεταξύ η εμμονή του Νικηφόρου να έχει μόνιμα πάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την βασιλική. «Δεν ήξερα αν πρέπει να σας μιλήσω αλλά ο Νικηφόρος με φοβίζει το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο ότι θέλει να κυκλοφορεί με όπλο τον βλέπω στο μάτι του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω το λέω σε σας γιατί καθώς φαίνεται είστε η μόνη που ακούει και υπολογίζει πλέον».

Η Βασιλική τα χάνει με τις κουβέντες που ξεστομίζει η Τζένη και σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να συναντήσει το γιο της μιλάει με το Μαθιό και από κοινού προσπαθούν να βρουν μία λύση.

Η Βασιλική αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη της που έχει προς τον Μαθιό, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός πληγωμένος λέει στην Βασιλική: «Βασιλική που πηγαίνεις είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις αυτό; αν θες βοήθεια με το Νικηφόρο είμαι και εγώ εδώ».

Viral Είδηση: Σασμός επεισόδια: Συλλαμβάνεται ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου – Ο Σταύρος φεύγει μόνος για τα Γιάννενα

«Δεν χρειάζεται να το πάρεις όλο πάνω σου όμως είσαι σίγουρη πως είναι τα πράγματα τόσο σοβαρά όσα σου τα περιέγραψε η Τζένη;».
Η Βασιλική χάνει την ψυχραιμία της και του λέει να διαχειριστεί καλύτερα τα θέματα της οικογένειάς του και να την αφήσει στην ησυχία της. Εκεί θα φτάσουν ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts