Σασμός: Η διαθήκη που αφήνει πίσω του ο Άγγελος και οι κληρονόμοι του! Το απόλυτο spoiler!

Σασμός spoiler: Πρεμιέρα έχουμε απόψε για την πολυαναμενόμενη σειρά, όμως τώρα είναι αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τα spoilers για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Αφίξεις από το παρελθόν αλλά και νέοι χαρακτήρες έρχονται για να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα. Η σύλληψη του Μαθιού Σταματάκη φέρνει τα πάνω κάτω. Ο γάμος που όλοι περίμεναν καταλήγει σε τραγωδία. Η είδηση για την δολοφονία του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα.

Το πτώμα του Άγγελου Βρουλάκη εντοπίζεται στο ιατρείο του κι όλα αλλάζουν. Η είδηση για την δολοφονία του πέφτει σαν βόμβα στην εκκλησία. Ο Μαθιός συλλαμβάνει ως κύριος ύποπτος.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος αγκαλιά με τον μικρό Πετρή έρχονται εσπευσμένα στην Άνω Ποριά, οπού εκεί βρίσκουν την Άσπα σε κατάσταση σοκ. Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει, καθώς καλείται να “θάψει” και τον δεύτερο εγγονό της.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης ανακρίνει τον Μαθιό για το φριχτό έγκλημα. Η Μαρίνα προσπαθεί να επιβιώσει, μέσο του αστυνόμου αν όντως εμπλέκεται ο Σταματάκης στον φόνο του Άγγελου. Η Αργυρώ για ακόμα μια φορά ακούει το όνομα τους δίπλα στη λέξη φονιάς.Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη πως ο αδερφός του είναι αθώος.

Ένα ένοχο μυστικό κρατάει ο παπά Μιχάλης. Ο άνθρωπος που κάποτε προστάτευσε γύρισε και θα αλλάξει τα πάντα… Άσπα και Αργυρώ κληρονομούν περιουσία από τον Άγγελο

Ο Άγγελος Βρουλάκης λίγο πριν δολοφονηθεί είχε φροντίσει, να περάσουν στα χέρια δικών του ανθρώπων ότι του ανήκει. Μέσα στην φρίκη της βεντέτας αποφάσισε να εξασφαλίσει τις δύο κοπέλες της οικογένειας του.

Χωρίς να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η μοίρα, επισκέφθηκε συμβολαιογράφο και έκανε την διαθήκη του. Μετά τον θάνατο του η διαθήκη θα ανοίξει και οι πρωταγωνίστριες καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με νέες ταραχές.

Έπειτα από τον θάνατο του Πετρή η Αργυρώ στα μάτια του Άγγελου βρήκε παρηγοριά. Ήταν το στήριγμα της, ήταν ο αδερφός της. Από την άλλη η ξαδέρφη της, Άσπα, είχε βρει τον άνθρωπο που πίστευε πως μπορεί να περάσει όλη της την ζωή.

Ο Άγγελος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του Κώστα. Οι ομολογίες σύντομα τον οδήγησαν στην φυλακή κι έτσι η Καλλιόπη αφέθηκε ελεύθερη. Σύντομα ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες…

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο γιατρός αφήνει όλη του την περιουσία στην Αργυρώ και την Άσπα. Ο Άγγελος Βρουλάκης ήθελε να αποκαταστήσει τα δύο κορίτσια της οικογένειας.

Η διαθήκη ανοίγει και οι ήρωες της σειράς Σασμός διχάζονται. Η Καλλιόπη όταν μαθαίνει πως τα χωριάτικα της οικογένειας της περνάνε στα χέρια των εχθρών της τρελαίνεται και βέβαια δεν έχει σκοπό να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts