Σασμός: Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση – «Όχι Θοδώρα», της λέει ο Μανόλης

Σασμός: Η Θοδώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη μετά τον θάνατο του Πετρή.
Μία εγκυμοσύνη έρχεται που θα αλλάξει τα πάντα. Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να κάνει έκτρωση στη σειρά Σασμός, αλλά ο αδερφός της ο Μανόλης θα βρεθεί πλάι της και θα την αποτρέψει.
Ο θάνατος του Πέτρου της κόστισε πολύ. Η νεαρή κοπέλα είναι δυστυχισμένη. Πνιγμένη στις ενοχές και περιθωριοποιημένη από τον άντρα της, δεν έχει κανέναν πλάι της να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει. Όταν μαθαίνει ότι είναι έγκυος την πιάνει πανικός. Είναι πεπεισμένη πως πρέπει να ρίξει το μωρό, πριν να είναι πια αργά.

Οι μέρες και οι νύχτες που περνά στο νέο της σπίτι είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Το νέο της εγκυμοσύνης θα σπείρει περισσότερο τη δυστυχία απ’ ότι την ευτυχία. Γρήγορα, όμως, η Θοδώρα θα βρει έναν σύμμαχο και όλα θα αλλάξουν. Ο αδερφός της, ο Μανόλης θα τη στηρίξει όσο κανένας άλλος!

HOT: Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης

Τα δύο αδέρφια έρχονται κοντά και χτίζουν την αδερφική τους σχέση. Η Θοδώρα εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι θέλει να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το παιδί στον «Σασμό». Η Θοδώρα θα σκεφτεί διπλά αυτή την κίνησή της, αφού μπορεί να το μετανιώσει. Το παιδί μπορεί να είναι και η αφορμή για να φτιάξει η σχέση της με τον άντρα της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Πηγή: Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts