Σασμός: Η Θοδώρα τραγούδησε το «Πες το με ένα φιλί» της Γαρμπή! Κλάμα! Επική σκηνή!

Σασμός: Η ευχάριστη νότα του επεισοδίου της Πέμπτης (14/04) ήταν αδιαμφισβήτητα η σκηνή της Θοδώρας στο πάλκο! Το είπε και το έκανε αλλά πώς;

Η Θοδώρα όπως είναι ήδη γνωστό αλλάζει ρώτα στη ζωή της. Μετά την απώλεια του αγέννητου παιδιού της, βάζει πλώρη για άλλα. Θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι και έκανε το πρώτο της δοκιμαστικό!

Ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία της Καίτης Γαρμπή «Πες το με ένα φιλί» και σείστηκε το twitter! Όσο για το αν τελικά η Θοδώρα καταφέρει να αλλάξει καριέρα;

Γνωρίζει πολύ καλά πως έχει ένα ταλέντο που αν ακολουθούσε τη ζωή της μέσα στο γάμο, δεν θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα.

Έτσι με τα βήματα να ακολουθούν το ένα το άλλο, αποφασίσει πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι στον Σασμό. Επίσης η μουσική είναι ένα κομμάτι που πάντα την έφερνε στη θύμησή της τον μεγάλο της έρωτα, τον Πετρή.

Ο Γιώργης είναι πλέον μακριά της κι έτσι εκείνη ξεκινά μια νέα ζωή με το τραγούδι να έχει γίνει το νέο της επάγγελμα. Σύμμαχος της σε αυτό το νέο της ξεκίνημα θα είναι ο Μανώλης, ο οποίος ξέρει πως μόνο έχοντα την στο πλευρό του θα μπορέσει να καταδώσει τον Μαθιό στις Αρχές.Παράλληλα η Θοδώρα βρίσκει νέο έρωτα και η παλιά της ζωή αποτελεί πλέον παρελθόν!

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts