Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει πως έχει εγγόνι και καταρρέει! Οι κινήσεις της στον β’ κύκλο!

Σασμός: Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσει στον β’ κύκλο της σειράς είναι σίγουρα η Καλλιόπη Σταματάκη η οποία θα καταρρεύσει, όχι μόνο επειδή θα δει τον μεγάλο της γιο, τον Μαθιό, στη φυλακή αλλά και γιατί θα μάθει ότι ο μικρότερος γιος της, ο Αστέρης, έχει παιδί και μάλιστα με Βρουλάκη.

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς Σασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το θάνατο του Άγγελου στη σειρά Σασμός, η Αργυρώ είναι καταρρακωμένη. Πάνω που άρχισε να χαμογελάει και πάλι, μετά την επιτυχή έκβαση της μεταμόσχευσης, η μοίρα τής έδειξε για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Το γεγονός ότι ο Μαθιός έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του γιατρού στη σειρά του ALPHA, φουντώνει ακόμη περισσότερο την έχθρα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Η αλήθεια, ωστόσο, δεν θα αργήσει να βγει στο φως. Ο πραγματικός δολοφόνος θα αποκαλυφθεί κι ο Αστέρης θα μπορεί και πάλι να κοιτάζει την πρώην αγαπημένη του στα μάτια χωρίς να αισθάνεται τύψεις. Εκείνη θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σταύρο. Η σχέση του ζευγαριού Θα δοκιμαστεί και κάποια στιγμή εκείνος θα πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από αυτή την αγάπη και να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει για το εγγόνι της!

Η Αργυρώ ξέρει καλά πως αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί θα θυμώσει πολύ. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδελφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πης σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθει την αλήθεια.

Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου. Όμως δεν θα είναι μόνο αυτός που θα τρελαθεί με αυτή την κατάσταση!

Η Καλλιόπη μόλις μάθει ότι έχει εγγονό και της το είχαν κρύψει θα της γυρίσει το μάτι! Οι φωνές της καπετάνισσας θα ακουστούν σε ολόκληρο το χωριό ενώ ο Αντώνης θα πρέπει να είναι και πάλι σε ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts