Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Βασιλική – Μαθιό! Δες την επίμαχη σκηνή

Σασμός: Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς θα δούμε την Καλλιόπη να πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μαθιό.

Ούτε η ίδια δεν το περίμενε κάτι τέτοιο όπως και κανείς άλλος άλλωστε και όταν τους είδε με τα μάτια της σοκαρίστηκε!

Στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης (11/11) είδαμε τα πρώτα πλάνα και ένα κομμάτι της σκηνής και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές και ένα είναι το μόνο σίγουρο! Το κοινό δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο.

Αν κρίνουμε και από τα σχόλια που διαβάσαμε στο Twitter, οι τηλεθεατές θέλουν και Παρασκευή τον «Σασμό» αλλά και μεγαλύτερο επεισόδιο καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μετά το τέλος κάθε επεισοδίου μένουν σε «αναμμένα κάρβουνα».

Τι θα δούμε τη Δευτέρα…

Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης.

Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Παραλήρημα Στο Twitter Με Τον Γιατρό Που Φωτογράφιζε Τα Μνήματα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts