Σασμός: Η Καλλιόπη πληγωμένη και ανήμπορη – Ο Σταύρος εξαφανίζεται με το παιδί

Σασμός: Η Καλλιόπη διαπιστώνει πως η αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα και αισθάνεται ανήμπορη να αντιδράσει.
Την ίδια στιγμή, η εξαφάνιση του Σταύρου και του Πετράκη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους, ενώ η Θοδώρα αποφασίζει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Ευθύμη.
Ο Αστέρης πέφτει στα χέρια των Βρουλάκηδων και ο Παύλος μαζί με τα ξαδέλφια της Μαρίνας τον κρατούν φυλακισμένο σε μία απομονωμένη αποθήκη. Όσο όμως οι ώρες περνούν, η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδελφό του και είναι σίγουρος πως οι Βρουλάκηδες έχουν ανάμειξη στην εξαφάνισή του.

Παράλληλα, η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία, για να τον προστατεύσει. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη τις αποφάσεις της, ενώ η Σοφία τής μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό και εκείνη ανησυχεί πως ο Παύλος εμπλέκεται.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μύρος κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα, η οποία ξαφνιάζεται, ενώ η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι σε μία προσπάθεια να βρουν μία λύση για να μην είναι τσακωμένοι. Το ίδιο βράδυ, η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο. 0 τελευταίος τής ζητάει να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο απ’ όπου θα την παραλάβει κάποιος και θα τη μεταφέρει εκεί που βρίσκονται ο Παύλος και ο Αστέρης. Εκείνη είναι σε μεγάλο δίλημμα, καθώς, αν αποφασίσει να ακολουθήσει τις εντολές του θείου της, θα πρέπει να αφήσει τον γιο της με τον Σταύρο.

Ο Σταύρος και ο Πετράκης εξαφανίζονται

Η πολύωρη απουσία του Αστέρη κρατάει σε αγωνία τις δύο οικογένειες αλλά και όλο το χωριό. Όλοι φοβούνται πως μία νέα βεντέτα αρχίζει. Παράλληλα, η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου, και δέχεται να συναντήσει τον θείο της. Αφήνει τον Πετράκη με τον Σταύρο και ξεκινάει. Λίγη ώρα μετά, συναντάει τον Αστέρη στην αποθήκη και τους συγγενείς της έτοιμους να τον πυροβολήσουν. Τότε αποφασίζει να πει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την πατρότητα του γιου της και εκείνος συγκλονισμένος δίνει εντολή να αφήσουν τον Αστέρη να φύγει. Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης κάνει μία αποφασιστική κίνηση, που φέρνει τον Ευθύμη αντιμέτωπο με τον Πάνο.

Συγκεκριμένα, δείχνει στον Φαρμάκη τις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Πάνου με την Αψιλία προκειμένου να πιστέψει πως δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται. Κι ενώ ο Αντώνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο, ο Μαθιός έρχεται να τον αντιμετωπίσει, καθώς είναι σίγουρος πως εκείνος κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση του αδελφού του. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν διαπιστώνει ότι ο Σταύρος έχει πάρει το παιδί και έχει εξαφανιστεί. Το νέο αυτό πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. 0 φόβος ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Την ίδια ώρα, η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη, αλλά την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη

Η Βασιλική στριμώχνει τον Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη, ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματα του ζητώντας της να γίνουν ζευγάρι. Λίγο μετά, η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη σε μία προσπάθεια να μάθει περισσότερα για εκείνον, αλλά η Νάντια την προειδοποιεί πως πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο άντρα. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου. Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει, δίχως όμως να βρίσκει κανένα στοιχείο, ενώ η Καλλιόπη αισθάνεται πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων και ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο. Την επόμενη μέρα, η Αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Παράλληλα, η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ. Η αγάπη τους την ξεπερνάει…

Πηγή: My TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts