Σασμός: Η Κωτσοβούλου αποκαλύπτει: «Η Άννα ήταν πολύ δεμένη με την Καλλιόπη αλλά αυτή η σχέση θα ταραχθεί»

Την αποκάλυψη ότι η Άννα του Σασμού θα τα «σπάσει» με την Καλλιόπη παρ’ όλο που κάποτε είχαν καλές σχέσεις έκανε η Αλίνα Κωτσοβούλου που την υποδύεται…

Σε συνέντευξή της στο TV 24 η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι θα αλλάξουν πολλές ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων στον Σασμό και τόνισε πώς θα είναι η Άννα με την άλλοτε καλή της φίλη, Καλλιόπη. Δείτε τι είπε…

Στη σειρά θα υπάρξουν αφίξεις!

«Βεβαίως θα συμβεί και αυτό μας προβληματίζει, μας αναστατώνει, μας χαροποιεί. Καλοδεχούμενοι όλοι οι νέοι ήρωες. Για να δούμε, ποιον θα μου φέρει πάλι η κόρη μου να τραπεζώσω».

Η Θοδώρα θα ερωτευτεί;

«Θοδώρα είναι αυτή! Δεν είναι από τις ηρωίδες που πέφτει κάτω και κόβει τις φλέβες της, μόνο για τον Πετρή είχε δυνατά συναισθήματα».

Η αλήθεια είναι πως της αξίζει ένας μεγάλος έρωτας με τον Λευτέρη, τον νέο αστυνομικό του χωριού.

«Σίγουρα, γιατί έχει ηρεμήσει και ως ηρωίδα. Είναι πιο κοντά στην οικογένεια. Γενικά η οικογένεια Αγγελάκη θα παραμείνει ενωμένη και μονιασμένη και θα έρθει λίγο πιο κοντά με την παπαδιά και τον παπά. Η Αννα δεν μπορεί πάντως χωρίς τον Παντελή και το αντίθετο».Θα χειριστούν μαζί τα προβλήματα που θα έρθουν;

«Θα χειριστούν τις καταστάσεις που θα έρθουν μαζί. Τι θα γίνει αργότερα δεν το ξέρω, είναι νωρίς ακόμα, ενώ με τις νέες ιστορίες θα μπλεχτούν πολλοί ήρωες μαζί!».

Και με την Καλλιόπη, όμως, η ηρωίδα σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

«Με την Καλλιόπη η Αννα ήταν πολύ δεμένη αλλά θα την προβληματίσει κάτι, με αποτέλεσμα να ταραχθεί αυτή τη σχέση για ένα διάστημα».

Η ένταση μεταξύ τους θα αφορά στον θάνατο του Αγγέλου;

«Δεν θα είναι ένταση, ούτε θα απομακρυνθούν. Η Αννα θα έχει κάποια θέματα. Ηταν μάρτυρας κάπου, είδε κάποιους ανθρώπους να πηγαίνουν και να έρχονται και θα βασανιστεί για το αν πρέπει να μιλήσει και τι θα πρέπει να πει».

Η Αννα είναι μια γυναίκα του χωριού, αλλά έχουμε δει ότι έχει ένστικτο, κόβει το μυαλό της. Υπάρχει περίπτωση να υποψιαστεί πως ο γιος της έχει δει κάτι σε σχέση με τον φόνο του Στεφανή;

«Υπήρξαν σκηνές στον προηγούμενο κύκλο, που η αστυνομία έψαχνε τον Μανόλη και η Αννα έβαζε διάφορα με το μυαλό της. Σίγουρα όμως δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ήταν παρών σε φόνο. Ακόμα όμως δεν θα μάθει κάτι για την υπόθεση αυτή. Ξέρει απλά πως ο γιος της έχει ταλαιπωρηθεί. Αυτό που της δίνει χαρά είναι η σχέση που έχει κάνει».

Αλήθεια, η Κλαίρη θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του Μανόλη;

«Εχουν προβλήματα και δεν προχωράει η ιστορία τουε. Τον πιέζει με τον τρόπο της να μιλήσει, αλλά ο Μανόλης θα πιεστεί γενικότερα στα νέα επεισόδια».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts