Σασμός: Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν! Μπορεί ένα λουλούδι να φέρει τον πολυπόθητο Σασμό;

Σασμός: Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (20/4).
Ο Αστέρης δεν έβγαλε άχνα στην απολογία του όμως η Στέλλα έκρυβε άσσο στο μανίκι αφού τη μεγάλη ανατροπή έφερε η κατάθεση της Σεμίνας.
Μια σημαντική λεπτομέρεια που κανείς δεν παρατήρησε και ίσως να είναι η αρχή του πολυπόθητου Σασμού, ήταν δυο πλάνα με «πρωταγωνιστή» ένα λουλούδι, μια φρέζα για την ακρίβεια!

Ο Αστέρης είχε ζητήσει από το Μαθιό να αφήσει μερικά λουλούδια στον τάφο του Πετρή, όπως και έκανε αφού του έκοψε λουλούδια από τον κήπο της Καλλιόπης και τα πήγε.
Η ίδια η Καλλιόπη την ημέρα της απολογίας πήρε ένα από αυτά στον Αστέρη για να «θυμηθεί το σπίτι τους», όπως του είπε. Ενώ λίγο αργότερα είδαμε τη γιαγιά Ειρήνη να βρίσκει τα ίδια λουλούδια (που είχε αφήσει ο Μαθιός) πάνω στον τάφο του Πετρή.

Όταν η γιαγιά αναρωτήθηκε ποιος μπορεί να τα άφησε, τότε ο παπάς της είπε πως μόνο ο κήπος της Καλλιόπης έχει τέτοια λουλούδια. Ίσως λοιπόν αυτό να είναι η αρχή του Σασμού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts