Σασμός: Η νέα σκηνή με τη Μανταρίνα στο μνήμα του Πετρή μας έκοψε την ανάσα

Σασμός: Άλλη μια φορά που η Μανταρίνα ράγισε καρδιές. Μετά τον θρήνο της στην κηδεία του αφεντικού της που την φρόντιζε και την αγαπούσε πάντα, ήρθε άλλη μια σκηνή για να αποδείξει πως η αγάπη των ζώων για τους ανθρώπους είναι αληθινή, παντοτινή και ανιδιοτελής.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, η Μανταρίνα έφυγε από το σπίτι και πήγε στο μνήμα να καθίσει στον τάφο του αδικοχαμένου Πετρή.
Τα πλάνα της σειράς Σασμός πραγματικά ράγισαν καρδιές.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Νικούλι, ήταν καλεσμένος πρόσφατα στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για εκείνη. Εξήγησε επίσης πώς ακριβώς γυρίστηκε η συγκεκριμένη σκηνή στη σειρά Σασμός.

«Παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του ξεκάθαρα και περισσότερο παίρνει κάποιο χρόνο να συντονίσουμε τη δράση. Ότι δηλαδή εκείνη τη στιγμή. Ο εκπαιδευτής βρίσκεται στην καρότσα που το σκυλί βλέπει το αφεντικό του και πηγαίνει προς τα εκεί. Οπότε αυτό χρειάζεται ένα συντονισμό σε σχέση με τις κάμερες και τα μικρόφωνα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Νικούλι.

HOT: Σασμός: Ποια είναι η Μανταρίνα που ενθουσίασε τους τηλεθεατές – Έτσι γυρίστηκε η σκηνή

Και συνέχισε: «Πρέπει με κάποιο τρόπο να γνωρίζει τη μυρωδιά μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο εκπαιδευτής ήταν ότι δεν είναι λούτρινο, είναι ένας ζωντανός οργανισμός».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts